DRI Sleeper Eclipse on langaton hälytin, jota käytetään lasten yökastelun hoitoon. Laite koostuu hälyttimestä ja kosteustunnistimesta. Näiden lisäksi hälytinhoitoon tarvitaan itsekiinnittyviä pikkuhousunsuojia (saa paivittäistavarakaupoista), joiden avulla kosteustunnistin kiinnitetään lapsen alushousuihin.

Laitteen käyttö on yksinkertaista. DRI Sleeper Eclipse -hälytin asetetaan yöpöydälle. Kosteustunnistin asetetaan itsekiinnittyvän pikkuhousunsuojan sisään ja kiinnitetään lapsen alushousuihin. Kun kosteustunnistin kastuu, laite hälyttää.

Laite toimii paristolla. Paristo (1 x CR2354) vaihdetaan tarvittaessa. CR2354-paristoja myydään hyvinvarustelluissa elektroniikkaliikkeissä. Huom! Ainoa sopiva paristo merkki on Panasonic! Kosteustunnistimen paristoa ei voi vaihtaa. Myyntipakkaukseen kuuluu 1 hälytinlaite ja 1 kosteustunnistin.

DRI Sleeper Eclipse -hälytin on tarkoitettu esikoulu- ja kouluikäisille yökastelusta kärsiville lapsille. Valmistajan mukaan kyseessä ei ole lääkinnällinen laite.

HUOMIOITA: Sähkö- ja paristokäyttöiset laitteet kuten puhelimet, tabletit ja lataustelineet saattavat häiritä laitteen toimintaa. Poista ylimääräiset sähkölaitteet huoneesta, jossa hälytintä käytetään.

Hälyttimellä on 1 vuoden ja kosteustunnistimella 3 kuukauden takuu ostopäivästä. Takuu ei kata hälyttimen kastumisesta tai huolimattomasta käytöstä aiheutunutta laitteen rikkoutumista. Hälyttimen paristo kestää suunnilleen yhden lapsen hoitojakson (n. 3 kk hälyttäessään kahdesti yössä). Paristot ovat kuluvia osia, joten hälyttimen takuu (1 vuosi) ei kata niitä. Kosteustunnistimen paristo kestää normaalissa käytössä puolesta vuodesta vuoteen käyttöönotosta. Kosteustunnistimen paristoa ei voi vaihtaa. DRI Sleeper Eclipse -kosteustunnistimen voi tarvittaessa desinfioida isopropyylialkoholilla.

- Mitat: 70 x 40 x 20 mm (hälytin), 53 x 25 x 10mm (kosteustunnistin)
- Paino: 30 gr (hälytin), 11 gr (kosteustunnistin)
- Paristo: CR2354 3V
- Häytyksen voimakkuus: enimmillään noin 98 dB (säädettävissä)


Huom! Meiltä saa myös vuodealustoja!


Yökasteluhälytin DRI Sleeper Eclipse

Tuotekoodi: 30258

146,00 € (alv 24 %)
117,74 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Tuotetiedot +

Tekniset tiedot:

- Mitat: 70 x 40 x 20 mm (hälytin), 53 x 25 x 10mm (kosteustunnistin) - Paino: 30 gr (hälytin), 11 gr (kosteustunnistin) - Paristo: CR2354 3V - Häytyksen voimakkuus: noin 98 dB

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Yökasteluhälytin DRI Sleeper Eclipse