DRI Sleeper Eclipse on langaton, paristokäyttöinen hälytin, jota käytetään lasten yökastelun hoitoon. Laite koostuu hälyttimestä ja kosteustunnistimesta.

Laitteen käyttö on yksinkertaista. DRI Sleeper Eclipse -hälytin asetetaan yöpöydälle. Kosteustunnistin asetetaan itsekiinnittyvän pikkuhousunsuojan sisään ja kiinnitetään lapsen alushousuihin. Kun kosteustunnistin kastuu, laite hälyttää.

DRI Sleeper Eclipse -kosteustunnistimen voi tarvittaessa desinfioida isopropyylialkoholilla.

HUOMIOITA:
Sähkö- ja paristokäyttöiset laitteet kuten puhelimet, tabletit ja lataustelineet saattavat häiritä laitteen toimintaa. Poista ylimääräiset sähkölaitteet huoneesta, jossa hälytintä käytetään.

DRI Sleeper Eclipse -hälytin on tarkoitettu esikoulu- ja kouluikäisille yökastelusta kärsiville lapsille. Hälytin on direktiivin 93/42 CEE mukainen.

Laitteen vuokra-aika on minimissään 30 vuorokautta. Vuokra sisältää hälyttimen. Hälyttimeen tarvittava henkilökohtainen kosteustunnistin (sensori) tulee ostaa erikseen. Sensorin myyntihinta on 61,00 euroa. Näiden lisäksi hälytinhoitoon tarvitaan itsekiinnittyviä pikkuhousunsuojia, joita myydään kaikissa päivittäistavarakaupoissa.

VUOKRALAITTEITA ON RUNSAASTI VARASTOSSA. TOIMITUSAIKA ON NOIN 5 ARKIPÄIVÄÄ TILAUKSESTA.

VUOKRAUSEHDOT:
Laitteen vuokra on (sis. alv. 24 %):
30 vrk: 24,00 €
Lisävuorokaudet 0,80 €/vrk.

TOIMITUS POSTITSE:
Postin toimipaikkaan tai noutopisteeseen: 16,00 €
Kotiintoimitus: 24,90 €
Huomaathan, että toimituskulut sisältävät myös laitteen palautuskulut.

Vuokrausajan pidentäminen kesken vuokra-ajan on mahdollista. Pidennetystä vuokra-ajasta veloitetaan hinnaston mukainen maksu. Asiakas voi jatkaa vuokrasopimusta ilmoittamalla siitä Pedihealth Oy:lle puhelimitse tai sähköpostitse.

DRI Sleeper Eclipse (vuokra) 30 vrk

Tuotekoodi: 30258-1

24,00 € (alv 24 %)
19,35 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Tuotetiedot +

Tekniset tiedot:

- Mitat: 70 x 40 x 20 mm (hälytin), 53 x 25 x 10mm (kosteustunnistin) - Paino: 30 gr (hälytin), 11 gr (kosteustunnistin) - Paristo: CR2354 3V - Häytyksen voimakkuus: noin 98 dB

Haluatko lisätietoja tuotteesta
DRI Sleeper Eclipse (vuokra) 30 vrk