Tuotteen lisääminen ei onnistunut

 

Stimulaattorit ja harjoitusvälineet

Lääkkeetön kivunlievitys, eli TENS (transkutaaninen hermostimulaatio), tarkoittaa heikkojen sähköimpulssien lähettämistä hermokudokseen elektrodien avulla. Tämä auttaa kehoa vapauttamaan kipua lievittäviä kemikaaleja kuten endorfiinia.

TENS-laite sopii avuksi mm. monenlaisiin kiputiloihin. Elle TENS -laite synnytyksessä lievittää kipua, ja se sopii myös raskauden ajan ja synnytyksen jälkeisten kiputilojen hoitoon. Sitä voidaan käyttää myös moneen muuhun akuuttiin ja krooniseen kipuun, kuten selkäkipuun, kuukautiskipuun ja migreeniin.

Lantionpohjan lihasten vahvistaminen on tärkeää mm. inkontinenssivaivojen ehkäisemiseksi. Löydät kaupastamme esimerkiksi Sensatone -lantionpohjan stimulaattorit sekä Aquaflex -lantionpohjan treenikuulat, jotka ovat mainio apu lantionpohjan lihasten harjoitteluun.

Myös virtsankarkailun hoito onnistuu oikeilla välineillä. Esimerkiksi Elle TENS -laite virtsankarkailuun on tehokas apu inkontinenssin hoitoon ja lantionpohjan harjoitteluun. Katso myös muut intiimituotteet. Tutustu Pedihealth-verkkokaupan valikoimaan, ja tee tilaus!