Elle TENS on moderni ja tehokas lääkkeetön kivunlievityskeino raskaana oleville ja synnyttäville naisille. Elle TENS -laitteen käytön voi aloittaa 37. raskausviikolla käyttöohjeita noudattaen.


Laitetta voi käyttää myös muiden kiputilojen, kuten niska- ja selkäkipujen, kuukautiskipujen ja leikkausten jälkeisten kipujen lievittämiseen. Monikäyttöisyytensä ansiosta Elle TENS-laite on yksi suosituimmista ja myydyimmistä kivunlievityslaitteista.

TENS (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation, Transkutaaninen hermostimulaatio) tarkoittaa heikkojen sähköimpulssien lähettämistä ihon läpi hermokudokseen elektrodityynyjen avulla. TENS-impulssit auttavat kehoa vapauttamaan sen omia kipuja lievittäviä kemikaaleja, kuten endorfiineja. Elle Tens-laitteen käyttö on turvallista ja riskitöntä.

Elle TENS -laitteessa on valittavissa kaksi moodia, joissa molemmissa on purske- ja tehotila:
- Moodi 1 (Purske 1 ja Teho 1): käytetään pääosin synnytyksen alkuvaiheiden aikana.
- Moodi 2 (Purske 2 ja Teho 2): voidaan käyttää synnytyksen edetessä, ja kun supistusten väli tihenee.

Opti-max -ominaisuus tekee Elle TENS -laitteesta entistä monipuolisemman. Sen avulla voit lisätä tai vähentää elektrodeihin siirrettävän pulssin tehoa. Laitteessa on viisi Opti-max -tasoa, joista voit valita itsellesi juuri sopivan voimakkuuden!


Katso lisää laitteen käytöstä: Elle Tens käyttöohje -video

Myyntipakkauksen sisältö:
- 1 x Elle TENS - laite
- 4 kpl itsestään kiinnittyviä elektrodeja (40 mm x 100 mm)
- 3 x johdinta (2 käyttöön ja 1 varajohdin)
- 4 x AA-paristoa (2 käyttöön ja 2 varalle)
- 1 x kantopussi
- 1 x pikalukollinen kaulanauha
- 1 x käyttöohje
- 1 x Women´s Guide to Drug Free Pain Relief -lehtinen

Elle TENS -laitteen takuu on 2 vuotta. Pedihealthin valikoimasta löydät monipuoliset varaosat ja lisävarusteet Elle TENS-laitteisiin.


HUOM! Sähköimpulssilaitetta ei voi käyttää alaselän tai vatsan alueella eikä vaginaalisesti, jos käyttää kohdunsisäistä, kuparia sisältävää ehkäisintä.Heräsikö sinulle kysyttävää tuotteesta? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Elle TENS

Tuotekoodi: 4112

115,00 € (alv 24 %)
92,74 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Elle TENS