Suositun ELLE TENS -laitteen voi myös vuokrata.

Laitevuokran sisältö:
- 1 x Elle TENS -laite
- 4 kpl itsestään kiinnittyviä elektrodeja (40 mm x 100 mm)
- 2 x johdinta
- 4 x AA-paristoa
- 1 x kantopussi
- 1 x pikalukollinen kaulanauha
- 1 x käyttöohje

VUOKRALAITTEITA ON RUNSAASTI VARASTOSSA. TOIMITUSAIKA ON NOIN 5 ARKIPÄIVÄÄ TILAUKSESTA.

VUOKRAUSEHDOT:
Laitteen vuokra on (sis. alv. 24 %):
14 vrk: 28,00 €
30 vrk: 36,00 €
Lisävuorokaudet 1 €/vrk.

TOIMITUS POSTITSE:
Postin toimipaikkaan tai noutopisteeseen: 16,00 €
Kotiintoimitus: 24,90 €
Huomaathan, että toimituskulut sisältävät myös laitteen palautuskulut.
1. Vuokran kohde ja käyttötarkoitus
Vuokraan sisältyy Elle TENS-laite. Laitteen lisäksi mukana tulee säilytyspussi, 2 johtoa, 4 kpl:ta elektrodeja (40 mm x 100 mm), paristot, suomen- ja englanninkieliset käyttöohjeet. Asiakas sitoutuu noudattamaan annettuja käyttöohjeita.

2. Vuokra-aika
Vuokra-aika on vähintään 14 vrk.

3. Ennakkomaksu
Ennakkomaksu on Elle TENS -laitteen ensimmäisen vuokra. Se maksetaan vuokrauksen yhteydessä.

4. Vuokran maksaminen
Elle TENS -laitteen loppu vuokra maksetaan silloin, kun laite palautetaan takaisin Pedihealth Oy:lle.

5. Vuokrasopimuksen päättyminen
Asiakas voi jatkaa vuokrasopimusta eteenpäin ilmoittamalla siitä Pedihealth Oy:lle puhelimitse tai sähköpostitse. Mikäli asiakas ei halua jatkaa vuokrasopimusta, tulee Elle TENS palauttaa Pedihealth Oy:lle kolmen arkipäivän sisään vuokrasopimuksen umpeutumisesta. Mikäli asiakas ei vuokrasopimuksen päätyttyä palauta Elle TENS laitetta viikon kuluessa tai jatka vuokrasopimusta, eikä muutoinkaan ota yhteyttä Pedihealth Oy:n, voi Pedihealth Oy laskuttaa asiakkaalta laitteen jälleenmyyntihinnan. Erääntyneisiin laskuihin lisätään voimassa oleva viivästyskorko.

Mikäli palautettu Elle TENS laite on vioittunut ja vika johtuu ohjeiden vastaisesta käytöstä tai huolimattomasta käsittelystä, säilyttämisestä tai lähettämisestä, voi Pedihealth Oy vaatia asiakkaalta korvauksia enintään hälyttimen jälleenmyyntihinnan verran. Palautukseen on merkittävä vuokraajan tiedot, jotta vältytään laskuttamasta virheellisesti laitteen palauttanutta vuokraajaa.

6. Takuu
Pedihealth Oy pyrkii takaamaan laitteen häiriöttömän käytön. Mahdollisen vian ilmettyä asiakkaan tulee ilmoittaa asiasta Pedihealth Oy:lle ensitilassa. Takuun puitteissa laite vaihdetaan toimivaan mahdollisimman pian.


Elle TENS -laitevuokra

Tuotekoodi: 4112V

0,00 € (alv 24 %)
0,00 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Tuotetiedot +

Tekniset tiedot:

Elle TENS on moderni ja tehokas lääkkeetön kivunlievityskeino raskaana oleville ja synnyttäville naisille. Elle TENS -laitteen käytön voi aloittaa 37. raskausviikolla käyttöohjeita noudattaen. Laitetta voi käyttää myös muiden kiputilojen, kuten niska- ja selkäkipujen, kuukautiskipujen ja leikkausten jälkeisten kipujen lievittämiseen. TENS (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation, Transkutaaninen hermostimulaatio) tarkoittaa heikkojen sähköimpulssien lähettämistä ihon läpi hermokudokseen elektrodityynyjen avulla. TENS-impulssit auttavat kehoa vapauttamaan sen omia kipuja lievittäviä kemikaaleja, kuten endorfiineja. Elle TENS -laitteessa on valittavissa kaksi moodia, joissa molemmissa on purske- ja tehotila. Moodi 1 (Purske 1 ja Teho 1): käytetään pääosin synnytyksen alkuvaiheiden aikana. Moodi 2 (Purske 2 ja Teho 2): voidaan käyttää synnytyksen edetessä, ja kun supistusten väli tihenee. Opti-max -ominaisuus tekee Elle TENS -laitteesta entistä monipuolisemman. Sen avulla voit lisätä tai vähentää elektrodeihin siirrettävän pulssin tehoa. Laitteessa on viisi Opti-max -tasoa.


Vuokrapakkauksen sisältö: - 1 x Elle TENS - laite - 4 kpl itsestään kiinnittyviä elektrodeja (40 mm x 100 mm) - 2 x johdinta - 4 x AA-paristoa - 1 x kantopussi - 1 x pikalukollinen kaulanauha - 1 x käyttöohje

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Elle TENS -laitevuokra

Samankaltaisia tuotteita