Tuotteen lisääminen ei onnistunut

 

Inkontinenssituotteet

Pedihealthin valikoimasta löydät inkontinenssin sekä virtsankarkailun (=virtsainkontinenssi) hoitoon sopivat tuotteet. Pedihealthin kautta saat erilaisiin vaivoihin sopivat harjoitus- ja suojatuotteet.

Naisen virtsankarkailu eli virtsainkontinenssi on tavallinen oire, joka satunnaisena koskee puolta kaikista naisista. Säännöllinen haittaava virtsankarkailu lisääntyy iän myötä ja erityisesti vaihdevuosien jälkeen: 40–60-vuotiaista suomalaisnaisista siitä kärsii 20 % ja yli 70-vuotiaista jopa puolet.

Lantiopohjan lihasten vahvistaminen ja inkontinenssin hoito onnistuvat esimerkiksi harjoituskuulien ja harjoitusilmaisinten avulla. Katso myös synnytyksen jälkeisen laskeuman ja inkontinenssin hoitoon sopivat tuotteet.

Inkontinenssisuojat, kuten pestävät yökasteluhousut sekä vuodealustat imevät vahingon sattuessa kosteuden, mikä estää ihoärsytystä ja suojaa patjaa kosteudelta. Valikoimastamme löydät myös kertakäyttöiset, hygieeniset ja vuotamattomat virtsapussit miehille ja naisille. Tutustu Pedihealth-verkkokaupan valikoimaan!