SensaTONE - lantionpohjastimulaattori emätinanturilla on yksinkertainen, mutta tehokas laite, jolla stimuloidaan digitaalisesti lantionpohjan lihaksia (PFS).

Laite soveltuu henkilöille, jotka haluavat vahvistaa lantionpohjanlihaksiaan ja hoitaa inkontinenssivaivoja tai tarvitsevat leikkauksen jälkeistä kuntoutusta.
Kuten kaikki lihakset, myös lantionpohjan lihakset voimistuvat niitä stimuloitaessa. Kun lantionpohjan lihakset ovat vahvat, virtsaamista on helpompi kontrolloida ja seksuaalinen nautinto paranee. Lantionpohjan lihasten stimulaatiossa emättimen kautta lähetetään sisäisesti heikkoja sähköimpulsseja, jotka supistavat ja rentouttavat lantionpohjan lihaksia tehokkaasti.

Sisältää 4 erilaista ohjelmaa inkontinenssityypin mukaan: pakkoinkontinenssi, ponnistusinkontinenssi, sekatyyppinen inkontinenssi ja hoidon jälkeinen ylläpito - ohjelma

Myyntipakkauksen sisältö:
- 1 x SensaTONE -laite
- 1 x emätinsensori
- 1 x johto
- 1 x liukugeeli
- 1 x kaulanauha
- 1 x suomenkielinen käyttöohje
- 2 x AAA-paristot


Laitteen takuuaika on 2 vuotta.


HUOM! Sähköimpulssilaitetta ei voi käyttää alaselän tai vatsan alueella eikä vaginaalisesti, jos käyttää kohdunsisäistä, kuparia sisältävää ehkäisintä.


Käyttäjäkokemuksia:


"Minulla on ollut Bodyclock Sensatone lantionpohjan stimulaattori käytössä nyt 4 viikkoa joka ilta, paitsi kuukautisten aikaan. Päädyin hankkimaan laitteen aikoinaan, koska ymmärsin että synnytyksen jälkeen lantionpohjan lihaksisto ei ainakaan ole muuttunut paremmaksi ja olisi myös kiva voida aivastaa ilman jalkojen ristiin laittamista. Innostus kuitenkin aikoinaan lopahti lyhyeen, kun mitään sietämätöntä ongelmaa ei ollut.
Aloitin lihasharjoittelun uudelleen nyt pitkän ajan kuluttua päämääränä ainakin kuukauden pitkä kokeilujakso. Olen käyttänyt laitetta vajaan tunnin (C-ohjelma) iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Tuntemus ei ole millään lailla epämukava, vaan sähköimpulssit jopa tuntuvat ihan hauskalle ja saavat aikaan konkreettista lihasten supistelua niin, että tulee olo että tämän täytyy toimia!


Bodyclock Sensatonen käyttö on ollut minulle helppoa ja patterit ihme kyllä vain riittävät ja riittävät, vaikka käytän laitetta korkeimmalla teholla. Laitteen puhtaanapitoon pitää kiinnittää erityistä huomiota, ja vaikka olisi kuinka mukava vaikka nukahtaa ja jäädä sänkyyn nukkumaan kesken ohjelman niin lienee parasta seurata ohjeita tässä asiassa. Nyt kun kuukausi on täynnä, niin voin ilokseni huomata päässeeni läpi ultimaattisen trampoliini-testin, eli onnistuin eilen hyppimään trampoliinilla ilman virtsankarkailua. Olen päättänyt jatkaa laitteen käyttöä vielä, koska olen huomannut eron entiseen jo näiden neljän viikon aikana, ja haluan jatkaa hyväksi havaitulla linjalla. Tiedän, että en ikinä tule saamaan aikaiseksi tehdä lantionpohjan supistus- tai pidätysharjoituksia itse, joten tämä laite on ehdottomasti laiskan paras kaveri!""Olen nyt käyttänyt Bodyclock Sensatone-laitteeseen sopivaa emätinanturia neljä viikkoa. Minulla oli vaikeuksia edelliseen, vanhemman anturimallin kanssa, mutta tämä uusi malli ylitti odotukseni. Anturin peseminen on todella helppoa johtojen liitoskohdan ollessa kauempana anturista. Anturin sähköimpulssit tuntuvat myös paljon miellyttävimmältä kuin edellisen, jotka jopa sattuivat täydellä teholla. Uutta anturia käytän täysteholla ongelmitta.


Mukavan pitkä johto edesauttaa sängyssä löhöämisen ja laitteen ohjauksen samaan aikaan. Myös anturissa on suurempi metallinen kosketuspinta-ala edelliseen verrattuna.


Jos olet jo laitteen käyttäjä, niin suosittelen tätä uutta anturipäätä helpompaan ja miellyttävänpään käyttökokemukseen. Jos olet vielä uuden asian edessä, niin rohkaistu satsaamaan kerralla kunnolliseen!"


Body Clock SensaTONE for women-lantionpohjan stimulaattori emätinanturilla

Tuotekoodi: 4122

95,00 € (alv 24 %)
76,61 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Body Clock SensaTONE for women-lantionpohjan stimulaattori emätinanturilla