Tuotteen lisääminen ei onnistunut

 

Sähköterapia - TENS-laitteet

Lääkkeetön kivunlievitys (TENS = transkutaaninen hermostimulaatio) tarkoittaa heikkojen sähköimpulssien lähettämistä hermokudokseen elektrodien avulla. TENS-laite auttaa kehoa vapauttamaan kipua lievittäviä kemikaaleja kuten endorfiinia. Valikoimastamme löytyy sopiva TENS-laite synnytykseen, monenlaisiin kiputiloihin, lantionpohjan harjoitteluun sekä virtsankarkailun hoitoon. TENS-laitteet ovat erittäin turvallisia ja helppokäyttöisiä.

TENS-laite hoitaa kroonisia ja akuutteja kipuja, kuten kuukautiskipuja, migreeniä tai selkäkipua. Elle TENS -laite sopii esimerkiksi raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten kiputilojen hoitoon. Synnytyksessä TENS-laite toimii tehokkaana kivunlievittäjänä. Raskaana olevat voivat käyttää Tens laitetta loppuraskauden aikana. Tutustu myös muihin raskausajan ja synnytyksen hoitotuotteisiin.

Myös lantionpohjan lihasten vahvistamiseen ja inkontinenssivaivojen hoitoon sopivat tuotteet saat verkkokaupastamme. Elle TENS -laite virtsankarkailuun on tehokas apu inkontinenssin hoitoon. Lantionpohjan lihasten harjoitteluun soveltuvat mm. Sensatone -stimulaattorit naisille ja miehille. Katso myös muut stimulaattorit ja harjoitusvälineet. Tutustu laadukkaisiin tuotteisiin!