Nu-Tek Elite on yksikanavainen EMG-laite, jossa on myös ETS- ja STIM- toiminnot.Laite on tarkoitettu lantionpohjanlihasten toiminnan arviointiin, lihasten stimulointiin ja kuntoutukseen.


Nu-Tek Levator Elite: EMG-biopalaute mittaa lantionpohjan supistumista ja auttaa käyttäjää maksimoimaan lantionpohjanlihasharjoituksia. Kausittaisen harjoittelun jälkeen se myös auttaa arvioimaan lantionpohjanlihasten kuntoa, ilmaisee lisäharjoittelun tarpeen ja arvioi potilaan edistymisen. Lihasharjoittelu parantaa verenkiertoa, hiussuonikerroksen tiheyttä ja voimistaa lantionpohjanlihaksia. EMG-laukaistu stimulaatio helpottaa heitä, joilla on veltot lihakset; ETS auttaa vähentämään joidenkin potilaiden stressistä johtuvaa inkontinenssia.


Potilastilassa potilaalle yksinkertainen ja helposti ymmärrettävä EMG-biopalaute pylväsdiagrammina näyttää Nu-Tek lantionpohjanlihasten voimakkuuden luokittelun asteikolla 1-6 ja auttaa käyttäjää saavuttamaan ennalta asetetut tavoitteet.


Terapiatilassa EMG-kaavio voidaan muuttaa aaltomuodoksi, joka näkyy laitteen LCD-näytöllä tai käytettäessä Nu-Tek -ohjelmalinkkiä pöytäkoneella tai kannettavalla. Aaltomuotoa voidaan käyttää potilaan tilaa analysoidessa. Lääkäri tai terapeutti voi ladata vaiheittain uusimpia ohjelmia lihasstimulaatioon, EMG-biopalautteeseen ja EMG-laukaistuun stimulaatioon.


Nu-Tek Levator Elitessä on kolme kliinistä tilaa: EMG, ETS ja STIM. Jokaisessa tilassa on kustomoidut ohjelmat. Laite sisältää myös ennalta-asetetut EMG- ja STM-ohjelmat: 20 ennalta asetettua lantionpohjanlihasten stimulointiohjelmaa: Stressi, hätä, tiheys, viikottainen huolto, aistimusten puute, rektaalistimulaatio ja useita muita potilaan tiloja. Yksi ennalta asetettu EMG-ohjelma arviointia varten. Kustomoidussa ohjelmassa on monipuoliset parametrit, jotka voidaan ohjelmoida potilaan tai terapeutin toimesta vastaamaan yksilöllisiä tarpeita. Käyttäjä voi valita vapaasti kaikista ennalta asetetuista tai kustomoiduista ohjelmista.


Pakkaus sisältää:


Laitteen, ihoelektrodit, emätinanturin, johtimet, paristot, käyttöohjeen sekä säilytyslaukun. Laitteella on kahden vuoden takuu.

Nu-Tek Levator Elite, EMG ETS Stimulaattori

Tuotekoodi: WH102

403,00 € (alv 24 %)
325,00 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Nu-Tek Levator Elite, EMG ETS Stimulaattori