TIETOSUOJASELOSTE
Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 §

1. Rekisterinpitäjä

Pedihealth Oy
Svaanintie 4
90230 OULU


Puh. 020 740 1330

info@pedihealth.fi

2. Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri.

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

 Asiakassuhteen hoitaminen.

4. Rekisterin tietosisältö

    Nimi
    Osoite
    Sähköpostiosoite
    Puhelinnumero
    Yritys
    Yrityksen osoitetiedot
    Tilaustiedot

5. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan Pedihealth Oy:n asiakkaista ostotapahtuman yhteydessä annetuista tiedoista.

6. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.
Rekisterinpitäjä ei luovuta tai käytä tietoja markkinointia tai muuta tarkoitusta varten ilman rekisteröidyn suostumusta.

7. Evästeiden käyttö

Käytämme Google Analytics palvelua, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivustomme kävijälle. Google Analytics säilyttää dataa kävijöistä 26 kuukautta. Evästeet antavat meille tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoamme.
Saatamme hyödyntää evästeitä palveluidemme ja verkkosivustomme kehittämiseksi, verkkosivuston käytön analysoimiseksi, sekä markkinoiden kohdentamiseksi ja optimoimiseksi. Voit estää evästeiden tallentumisen muuttamalla selaimesi asetuksia ja myös halutessasi poistaa evästeet selaimesi asetuksista.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto: Tietoja säilytetään rekisterinpitäjän lukituissa toimitiloissa.

ATK:lla käsiteltävät tiedot: Asiakasrekisteritiedot säilytetään verkkokauppapohjan ylläpitäjän palvelimella ja palvelin, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla toimenpiteillä. Rekisterissä olevia tietoja voivat käsitellä ainoastaan henkilöt, joilla on käyttäjätunnus ja salasana.

10. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee esittää henkilökohtaisesti yllä mainitussa osoitteessa. Tarkastuspyyntöä esitettäessä on rekisteröidyllä oltava mukana henkilöllisyystodistus.

11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia henkilörekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Korjausvaatimus tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterinpitäjän yhteyshenkilölle.

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

13. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Nimi:    Mari Nousiainen
Osoite: Svaanintie 4, 90230 Oulu
Puh:     044-7001151      mari.nousiainen@pedihealth.fi