DRI Sleeper -yökasteluhälytin koostuu yöpukuun kiinnitettävästä minihälyttimestä ja alushousuihin asetettavasta kosteustunnistimesta.

Kosteustunnistin pysyy paikoillaan alushousuissa itsekiinnittyvän pikkuhousunsuojan avulla, jonka sisään se on asetettu. Kosteustunnistin ja hälytin liitetään yhteen johdon avulla yöpuvun alta. Kun kosteustunnistimeen osuu virtsaa, laite alkaa hälyttää.

Myyntipakkaus sisältää toimintavalmiin hälyttimen ja kosteustunnistimen (sensorin). Näiden lisäksi hälytinhoitoon tarvitaan tavallisia itsekiinnittyviä pikkuhousunsuojia, joita myydään päivittäistavarakaupoissa. DRI Sleeper on paristokäyttöinen (4 x LR44), paristot kuuluvat myyntipakkaukseen.

Hälyttimessä on klipsi, jolla hälytin kiinnitetään yöpukuun.

DRI Sleeper -hälyttimen takuu on 1 vuosi ja kosteustunnistimen kolme kuukautta. Takuu ei kata hälyttimen kastumisesta tai huolimattomasta käytöstä aiheutunutta laitteen rikkoutumista.


Valmistajan mukaan kyseessä ei ole lääkinnällinen laite.

HUOMIOITA: DRI Sleeper on yökastelun ehdollistamishoitoväline. Hoidon aikana lapsi tottuu vähitellen heräämään hälytysääneen ja kuivaksi kasvaminen alkaa. Yökastelussa on kyse kuivaksi kasvamisen viivästymisestä, erittäin harvoin elimellisestä viasta tai sairaudesta.

Kosteustunnistimen voi tarvittaessa desinfioida isopropyylialkoholilla. Kosteustunnistimia on saatavana myös varaosana.


Huom! Meiltä saa myös vuodealustoja!


Yökasteluhälytin DRI Sleeper

Tuotekoodi: 30251

99,00 € (alv 24 %)
79,84 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Tuotetiedot +

Tekniset tiedot:

- Hälyttimen koko: 57 x 41 x 14mm, 30 gr - Kosteustunnistimen koko: 40 x 20 x 3 mm, johto: 85cm - Paristokäyttöinen (4 x LR44 1,5V) - Hälytyksen voimakkuus: noin 98 dB

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Yökasteluhälytin DRI Sleeper