Kära kund, om du vill beställa Epi-No till Sverige, vänligen skicka ett meddelande till mejladressen tilaus@pedihealth.fi så servar vi dig på svenska. Vår svenspråkig webbsidan är inte längre i drift.

EPI-NO on synnytysharjoitusväline, jonka avulla väliliha voidaan valmistaa hellävaroen synnytykseen, tukea synnytyksen jälkeistä toipumista sekä vahvistaa lantionpohjaa.

EPI-NO on kehitetty yhteistyössä gynekologien, kätilöiden, fysioterapeuttien ja odottavien äitien kanssa. Venyttämällä ja vahvistamalla asteittain lihaksia ja kudoksia tulee koko lantionpohjasta vahvempi ja joustavampi. Tämä vähentää välilihan repeytymisriskiä ja synnytyksen aikaisen episiotomian tarvetta. Synnytysvaiheen harjoittelun saa aloittaa, kun laskettuun aikaan on jäljellä kolme viikkoa.

EPI-NO soveltuu myös lantionpohjan lihaksiston poikkeavan jännitysherkkyyden "spastisiteetin" hoitoon. Tällöin venytyspainetta tulee lisätä hyvin varovasti. Lihasharjoitukset ovat yksinkertaisia ja käyttäjät voivat tehdä niitä itsenäisesti. EPI-NO ei sisällä lateksia.

HUOM! EPI-NO Delphine Plus on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön.

EPI-NO Delphine Plus -synnytysharjoitusväline

Tuotekoodi: AN1191

134,90 € (alv 24 %)
108,79 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Haluatko lisätietoja tuotteesta
EPI-NO Delphine Plus -synnytysharjoitusväline