Langattoman DRI Sleeper Eclipse -yökasteluhälyttimen kuukausivuokra on 20 euroa. LISÄKSI TARVITAAN HENKILÖKOHTAINEN KOSTEUSTUNNISTIN, JOKA ON TILATTAVA ERIKSEEN. Sen myyntihinta on 55,80 euroa. Näiden lisäksi hälytinhoitoon tarvitaan itsekiinnittyviä pikkuhousunsuojia, joita myydään kaikissa päivittäistavarakaupoissa.

DRI Sleeper Eclipse on langaton, paristokäyttöinen hälytin, jota käytetään lasten yökastelun hoitoon. Laite koostuu hälyttimestä ja kosteustunnistimesta.

Laitteen käyttö on yksinkertaista. DRI Sleeper Eclipse -hälytin asetetaan yöpöydälle. Kosteustunnistin asetetaan itsekiinnittyvän pikkuhousunsuojan sisään ja kiinnitetään lapsen alushousuihin. Kun kosteustunnistin kastuu, laite hälyttää.

DRI Sleeper Eclipse -kosteustunnistimen voi tarvittaessa desinfioida isopropyylialkoholilla.

HUOMIOITA:

Sähkö- ja paristokäyttöiset laitteet kuten puhelimet, tabletit ja lataustelineet saattavat häiritä laitteen toimintaa. Poista ylimääräiset sähkölaitteet huoneesta, jossa hälytintä käytetään.

DRI Sleeper Eclipse -hälytin on tarkoitettu esikoulu- ja kouluikäisille yökastelusta kärsiville lapsille. Hälytin on direktiivin 93/42 CEE mukainen.

Asiakas voi jatkaa vuokrasopimusta aina kuukaudella eteenpäin ilmoittamalla siitä Pedihealth Oy:lle sähköpostitse tai puhelimitse. Hälyttimen loput vuokrakuukaudet maksetaan, kun laite palautetaan takaisin Pedihealth Oy:lle.

Asiakkaan tulee palauttaa laite kaikkine osineen omalla kustannuksellaan. Postin asiakaspalautuksena lähetetyn vuokralaitteen palautuskulut laskutetaan jälkikäteen asiakkaalta. Palautukseen on merkittävä vuokraajan tiedot, jotta vältytään laskuttamasta virheellisesti laitteen palauttanutta vuokraajaa.

LUE MYÖS VUOKRAUSEHDOT!

DRI Sleeper Eclipse (vuokra)

Tuotekoodi: 30258-1

20,00 € (alv 24 %)
16,13 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Tuotetiedot +

Tekniset tiedot:

- Mitat: 70 x 40 x 20 mm (hälytin), 53 x 25 x 10mm (kosteustunnistin) - Paino: 30 gr (hälytin), 11 gr (kosteustunnistin) - Paristo: CR2354 3V - Häytyksen voimakkuus: noin 98 dB

Haluatko lisätietoja tuotteesta
DRI Sleeper Eclipse (vuokra)