DRI Sleeper -yökasteluhälytin on pieni vuodehälytin lasten yökastelun hoitoon. Hälytin yhdistetään siinä olevien neppareiden avulla puuvillaiseen kastelulakanaan. Kastelulakana sijoitetaan lapsen sänkyyn lantion alle siten, että öinen virtsasuihku osuu siihen. Kastelulakana on pienikokoinen ja sen päälle voi laittaa normaalin aluslakanan. Hälytin kiinnitetään pienellä klipsillä aluslakanan sivulle. Kun kastelulakana kastuu, yökasteluhälytin alkaa hälyttää.


Kastelulakanan voi pestä pyykinpesukoneessa 40 asteen lämpötilassa miedolla pyykinpesuaineella ilman huuhteluainetta ja lingota kevyesti. Kuivatus narulla tai kuivausrummussa puuvillalle tarkoitetussa tai viileämmässä lämpötilassa. Silitys käyttäen villalle tai sitä viilelämmälle tarkoitettua asetusta. Koska kastelulakanan materiaali on puuvillaa, voi se kutistua useiden pesujen jälkeen.


Laite toimii 1.5 V:n nappiparistoilla (4 kpl). Hälyttimen lisäksi pakkaus sisältää yhden kastelulakanan.


Valmistajan mukaan kyseessä ei ole lääkinnällinen laite.


Takuu: 6 kk

DRI Sleeper on yökastelun ehdollistamishoidon apuväline. Hoidon aikana lapsi tottuu vähitellen heräämään hälytysääneen ja kuivaksi kasvaminen alkaa. Yökastelussa on kyse kuivaksi kasvamisen viivästymisestä, erittäin harvoin elimellisestä viasta tai sairaudesta.

HUOM! Kastelulakanoita myydään myös erikseen.

DRI Sleeper kastelulakanalla

Tuotekoodi: AZ-001

151,89 € (alv 24 %)
122,49 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Haluatko lisätietoja tuotteesta
DRI Sleeper kastelulakanalla