THERMOCARE-lämpöhoitosängyt ovat syntyneet vuosikymmenien lämpöterapiatuotteiden kehittämisen tuloksena. Tuoteperhe on kehitetty edulliseksi vaihtoehdoksi vauvojen tarkkailuun. Tuotekehityksessä on huomioitu sekä vauvan että käyttäjien tarpeet. THERMOCARE-lämpöhoitosängyt luovat ideaalin ja lämmöltään vakaan ympäristön pienille potilaille, heidän kehitystään tukien.


THERMOCARE-lämpöhoitosänky voidaan varustaa tarpeiden mukaan. Lämpöhoitosänky voidaan varustaa hoitotason lämmittimellä tai hoitotason päälle tulevalla CERAMOTHERM 3000 -lämpösäteilijällä, joka on infrapunalämmitin tai näillä molemmilla. Lämpösäteilijän ja geelipatjan kautta johdettu lämpö yhdessä luovat ideaalit lämpöolosuhteet normaaliin avohoitoon.


Sängyn kaltevuutta voidaan säätää yhdellä kädellä. Korkeus voi olla kiinteä tai elektronisesti säädettävä.


Lämpöhoitosängyn seinien korkeus voi olla joko 170 mm tai 250 mm . Seinät voidaan laskea alas yhdellä kädellä. Sänkyyn voidaan hankkia lisävarusteena kuomu, laatikostoja, hyllyjä ym.


Lämpöhoitosängyissä on tukevat, sileät ja lukittavat paripyörät, jotka tekevät lämpösängyn vakaaksi ja helposti liikuteltavaksi. Yhdessä pyörässä on ohjauslukko, joka helpottaa liikkumista kulmissa ja huonekalujen ympärillä. Neljä puskuria suojaavat lämpösänkyä, ympäristöä ja huonekaluja vaurioilta.


Korkealaatuiset materiaalit ja vahva ammattitaito takaavat lämpöhoitosängyille pitkän käyttöiän.


Valmistaja: Weyer GmbH
Valmistajan tuotenimi: THERMOCARE K/C/KCE
CE-merkitty lääkinnällinen laite, CE0197

THERMOCARE -lämpöhoitosänky

» Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Haluatko lisätietoja tuotteesta
THERMOCARE -lämpöhoitosänky