Thermocare Vita -inkubaattori on suunniteltu ennenaikaisten ja sairaiden lasten tehohoitoon. Inkubaattorin ilma- ja iholämpötilaa sekä kosteus- ja happipitoisuutta voidaan säätää lapsen tarpeiden mukaan ja servo/yksikkö kontrolloi niitä. Inkubaattori voidaan muuttaa avopöydäksi nostamalla kuomu ja sivuseinät pois.

Inkubaattorin alumiinisessa jalustassa on neljä lukittavaa antistaattista pyörää, joiden halkaisija on 125 mm sekä kaksinkertaiset pääty- ja sivuseinät. Molemmissa sivuseinissä on kaksi hoitoaukkoa. Kaikki seinät kääntyvät alaspäin ja ne voi helposti avata yhdellä kädellä. Hätätapauksessa kuomun voi poistaa nopeasti ja helposti. Kaapeleiden ja tuubien vientiä varten on silikonisia läpivientiaukkoja. Seiniä ei tarvitse avata röntgenkuvia otettaessa. Röntgenkasettiteline asetetaan ulkopuolelta. Hoitoalusta voidaan vetää ulos erityistoimenpiteitä varten. Hoitoalustan koko on 600 x 420 x 30 mm.

Inkubaattoriin on saatavana lisävarusteena myös integroitu vaaka. Hoitoalustassa on sähköinen kallistus trendelenburin asentoon automaattisella pysäytyksellä. Inkubaattorin työkorkeus voidaan säätää jalkapedaalilla. Hoitokorkeus on säädettävissä 900 mm -1 100 mm välillä.

Lisävarusteena inkubaattoriin voi hankkia kaksi tilavaa, hyvin liukuvaa laatikkoa, jotka voidaan avata molemmilta puolilta. Laatikoiden päällinen on suunniteltu laskutilaksi, jossa on korotetut reunat.

Ohjausyksikkö valvoo ja monitoroi ilmaa, potilaan lämpötilaa sekä kosteus- ja happipitoisuutta. Ohjausyksikön LCD-näyttö on korkearesoluutioinen monivärinäyttö. Yksikössä on trendinäyttö, joka perustuu 6 – 12 – 24 – 48 h - 8 vuorokauden aikana rekisteröityihin tietoihin sekä kolmen viimeisen tunnin arvojen näyttö. Valikko on helppokäyttöinen.

Inkubaattori on helppo purkaa puhdistusta ja desinfiointia varten.

Pyydä meiltä lisätietoja ja tarjous inkubaattorista. Lisätietoja valmistajan sivuilta: http://www.weyermed.com/en/products/product-overview/thermocare-vita/

THERMOCARE Vita -inkubaattori

Liitetiedostot:

» Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Haluatko lisätietoja tuotteesta
THERMOCARE Vita -inkubaattori