Mamivac Sensitive-CFH -sähkörintapumppu on kestävä, huoltovapaa, 2-vaiheinen sähkörintapumppu sairaalakäyttöön. Rintapumppu on helppokäyttöinen, hygieeninen, hiljainen ja tehokas. Pumppuun on integroitu pulloteline kahdelle pullolle. Lisävarusteena saatavan jalustan avulla rintapumppua on helppo siirtää paikasta toiseen.

Mamivac Sensitive-CFH rintapumpun kaksivaiheinen teknologia takaa miellyttävän ja luonnollisen rintamaidon lypsämisen. Stimulaatiovaihe jäljittää vauvan nopeaa ja heikkoa imua imetyksen alussa ja hellävaraisesti hieroo rintaa stimuloiden maidon eritystä. Stimulaatiovaiheessa imurytmin nopeus on 100 imua/min. Hellävarainen ja tehokas lypsyvaihe jäljittää vauvan hitaampaa ja intensiivisempää imua, joka saa maidon erittymään tehokkaammin. Lypsyvaiheessa imurytmin nopeus on 20-48 imua/min. Pumppuun voidaan liittää kaksi imusettiä, jolloin molemmat rinnat voidaan pumpata samaan aikaan.


Lisävarusteena saatavassa kuljetusalustassa on viisi pyörällistä jalkaa. Jalustan halkaisija on noin 60 cm ja sen korkeutta voidaan säätää helposti 60-85 cm välillä. Jalusta on helppo kiinnittää rintapumppuun.Mamivac Sensitive CFH-rintapumppuun soveltuvat Mamivac Economy ja Premium monkikäyttöiset rintasuppilosetit sekä Beldico kertakäyttöiset rintasuppilosetit. Beldicon rintasuppilosetit sisältävät 120 ml:n tai 50 ml:n pullon, letkuston ja rintasuppilon, jonka halkaisija on 22, 24, 27, 30 tai 36 mm sekä pullokorkin. Rintapumppuun kiinnitettävä kertakäyttöinen "Takaisin virtauksen suoja" estää äidinmaidon, bakteerien ja taudinaiheuttajien joutumista pumppuun, kun käytetään Beldicon kertakäyttöisiä rintasuppilosettejä.


Rintapumpun käyttöön voit tutustua alla olevan linkin kautta:


https://www.youtube.com/watch?v=-3wma_0QTaY

Mamivac Sensitive-CFH -sähkörintapumppu

Tuotekoodi: 286000

1190,00 € (alv 24 %)
959,68 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Tuotetiedot +

Tekniset tiedot:

- Portaaton imun säätö -5 - 33 kPa (+/- 15 %) - Portaaton imurytmin säätö 20 - 100 imua/min. - Virtalähde: 230 V/50 Hz - Mitat: 24 cm x 21 cm x 22 cm (K x L x S) - Paino: 1,3 kg - Takuu: 3 vuotta

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Mamivac Sensitive-CFH -sähkörintapumppu