Mamivac Lactive on miellyttävä kaksivaiheinen sähkörintapumppu kotikäyttöön. Stimulaatiovaihe jäljittelee vauvan nopeaa ja heikkoa imua imetyksen alussa ja hieroo hellävaraisesti rintaa stimuloiden maidon eritystä. Hellävarainen ja tehokas lypsyvaihe jäljittelee vauvan hitaampaa ja intensiivisempää imua, joka saa maidon erittymään tehokkaammin. Pumppuun voi liittää kaksi rintasuppilosettiä, jolloin molemmat rinnat voidaan lypsää samanaikaisesti. Pumpun portaaton imunsäätö takaa käyttömukavuuden.

Rintapumppu on hellävarainen ja turvallinen käyttää. Mamivac Lactive on huoltovapaa ja tehokas pumppu. Mamivac rintasuppilosettien patentoitu suojakalvo estää maidon joutumisen rintapumppuun ja tarjoaa parhaan mahdollisen suojan äidille ja lapselle bakteereja vastaan. Rintasuppilosetin kaikki osat ovat Bisfenoli-A -vapaita.

Myyntipakkaukseen kuuluu Mamivac Lactive -sähkörintapumppu, verkkolaite sekä yksi Mamivac Premium rintasuppilosetti, koko L. Myymme Mamivac rintasuppilosettejä myös yksittäin. Setit soveltuvat seuraaviin pumppuihin: Mamivac Lactive, Mamivac Sensitive-C ja Mamivac Sensitive-CFH.

Mamivac Lactive -rintapumppu

Tuotekoodi: 281024

196,00 € (alv 24 %)
158,06 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Tuotetiedot +

Tekniset tiedot:

Takuu: 1 vuosi.

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Mamivac Lactive -rintapumppu