Sairaalakäyttöön tarkoitetut steriilit, käyttövalmiit kertakäyttöiset tuttipullot soveltuvat äidinmaitokeskusten, keskoloiden, synnyttäneiden vuodeosaston ja lastenosastojen käyttöön. Tuttipulloja voidaan käyttää maidon keräämiseen, säilyttämiseen, varastointiin ja käsittelyyn. Tuttipullot ovat steriloituja ja heti käyttövalmiita.

Tuttipulloja on saatavana 50 ml, 120 ml ja 240 ml kokoisena. Pulloissa on kalibroitu mitta-asteikko. 50 ml:n pullossa mitta-asteikko on 1 ml:n tarkkuudella 25 ml:iin saakka ja sen jälkeen 5 ml:n välein. 120 ml ja 240 ml pulloissa mitta-asteikko on 5 ml:n välein alkaen 10 ml:stä 120 ml pullossa ja 20 ml:stä 240 ml pullossa. Pullot toimitetaan aina korkin kanssa.


Näiden peruspullojen lisäksi on saatavana 40 ml:n Kolostrumipullo, joka on suunniteltu ensimaidon keräämiseen. Pullon pohja on kartionmuotoinen, joka helpottaa maidon keräämistä esim. ruiskulla pullosta. Kolostrumipullo toimitetaan myös korkin kanssa.

Pullot voidaan pakastaa -30 asteessa ja lämmittää lämpimässä vedessä, mikrossa tai Beldicon valmistamissa pullonlämmittimissä. 120 ml ja 240 ml pullot soveltuvat myös pastörointilaitteisiin ja niiden koreihin.

Tuttipullot on valmistettu, koottu ja pakattu puhdastiloissa. Tuttipullot ovat BPA-vapaita. Beldicon kertakäyttöiset pullotutit soveltuvat kaikkiin kertakäyttöisiin tuttipulloihin ja kolostrumipulloon. Laajasta tuttipullo ja pullotutti valikoimasta löytyy jokaiselle sopiva ratkaisu. Aseptisesti paras mahdollinen yhdistelmä saadaan, kun tuttipulloon yhdistetään steriili kertakäyttöinen pullotutti. Pakkauskoko vaihtelee pullon koon mukaan.

Valmistaja: Beldico
Valmistajan tuotenimi: Sterile feeding bottles
CE-merkitty lääkinnällinen laite, CE1639

Kysy lisätietoja ja hintoja kertakäyttöisistä pulloista!

Beldico kertakäyttöiset tuttipullot

» Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Beldico kertakäyttöiset tuttipullot