Rapport™ Classic on käsikäyttöinen alipainepumppu, jota voidaan käyttää yksinään tai yhdessä Rapport™-renkaiden kanssa. Tämä yhdistelmä on tehokas ja lääkkeetön hoitomuoto eri syistä johtuvien erektiohäiriöiden, impotenssin sekä ennenaikaisen siemensyöksyn tapauksissa.


Erektiopumpun avulla parannetaan ja helpotetaan veren virtaamista peniksen paisuvaiskudokseen sekä hermostoa saavuttamaan vahva erektio. Erektio saavutetaan turvallisesti säädeltävän alipaineen avulla. Hoidolla on saatu merkittäviä hoitotuloksia kun verenkierto peniksessä on huonontunut, potenssi on heikentynyt tai peniksen pituus on lyhentynyt ja kaventunut esimerkiksi eturauhasen poistoleikkauksen seurauksena.


Laite koostuu sylinteristä, johon penis asetetaan ja pumppuosasta, jonka avulla sylinteriin saadaan alipaine. Pumppuosassa on vapautusnappi, jonka avulla sylinterin sisälle syntynyt alipaine vapautetaan. Laite vapauttaa liian suuren paineen automaattisesti.


Erektiopumppua käytettäessä on hyvä käyttää myös penisrengasta. Näin veren takaisinvirtaus voidaan estää, jolloin erektio voi olla vieläkin vahvempi ja pitkäkestoisempi. Erektiovaikeuksista kärsiville miehille renkaan ja pumpun yhdistelmä antaa mahdollisuuden uuteen vireään sukupuolielämään ja leikkaushoidon jälkeiseen kuntoutumiseen.


Pakkaus sisältää: sylinterin, pumppuosan, 5 erikokoista penisrengasta, 2 erikokoista tiivisterengasta, sovitekartion, liukuvoiteen, käyttöohjeet sekä säilytyslaukun.


Peniksen kuntoutus tyhjiöerektiolaitteella erektiohäiriöihin radikaalin eturauhasen poiston jälkeen


https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22934519/


https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22744864/


https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17822466/

Rapport erektiopumppu

Tuotekoodi: SM 2000

150,37 € (alv 24 %)
121,27 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Rapport erektiopumppu