Rapport™ Classic on käsikäyttöinen alipainepumppu, jota voidaan käyttää yksinään tai yhdessä Rapport™-renkaiden kanssa. Tämä yhdistelmä on tehokas ja lääkkeetön hoitomuoto erektiohäiriöiden,eturauhasleikkauksen aiheuttaman impotenssin sekä ennenaikaisen siemensyöksyn tapauksissa.


Erektiopumpun avulla parannetaan ja vilkastutetaan happirikkaan veren pääsyä peniksen paisuvaiskudokseen ja muistutetaan hermostoa saavuttamaan erektio. Erektio saavutetaan minuuteissa säädeltävän alipaineen avulla. Hoidolla on saatu merkittäviä hoitotuloksia erityisesti silloin, kun verenkierto peniksessä on huonontunut, potenssi on heikentynyt tai peniksen pituus on lyhentynyt ja kaventunut eturauhasen poistoleikkauksen seurauksena.


Laite koostuu sylinteristä, johon penis asetetaan ja pumppuosasta, jonka avulla sylinteriin saadaan alipaine. Pumppuosassa on vapautusnappi, jonka avulla sylinterin sisälle syntynyt alipaine vapautetaan.


Erektiopumppua käytettäessä on hyvä käyttää myös penisrengasta. Näin veren takaisinvirtaus voidaan estää, jolloin erektio saattaa olla vieläkin kovempi ja pitkäkestoisempi. Erektiovaikeuksista kärsiville miehille renkaan ja pumpun yhdistelmä antaa mahdollisuuden uuteen vireään sukupuolielämään ja leikkaushoidon jälkeiseen kuntoutumiseen.


Pakkaus sisältää: sylinterin, pumppuosan, 5 erikokoista penisrengasta, 2 erikokoista tiivisterengasta, liukuvoiteen, käyttöohjeet sekä säilytyslaukun.


Peniksen kuntoutus tyhjiöerektiolaitteella erektiohäiriöihin radikaalin eturauhasen poiston jälkeen


https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22934519/https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22744864/https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17822466/

Rapport erektiopumppu

Tuotekoodi: SM 2000

143,22 € (alv 24 %)
115,50 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Rapport erektiopumppu

Samankaltaisia tuotteita