EDAN iM20 Patient Monitor -potilasvalvontamonitori on tarkoitettu aikuisten, lasten ja vastasyntyneiden elintoimintojen valvomiseen sairaalaympäristössä, hälyttämiseen tarvittaessa sekä saatujen tulosten tallentamiseen ja tarkasteluun. Laite on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Laite on suunniteltu käytettäväksi myös potilassiirron aikana sairaalasta sairaalaan.


Monitori on tarkka ja kustannustehokas laite EKG:n, hengitystiheyden, ruumiinlämmön, happisaturaation, pulssitaajuuden, non-invasiivisen ja invasiivisen verenpaineen sekä hiilidioksidipitoisuuden mittaamiseen.
EKG-analysointi sisältää aikuispotilaan rytmihäiriötunnistuksen sekä ST-segmentin analyysin.


Pakkaus sisältää:
-iM20-monitori
-Litium-ioniakku
-EKG-runkokaapeli
-EKG-elektrodijohto
-Verenpainemansettijohto
-Verenpainemansetti, aikuinen (23-33 cm)
-Aikuisten sormenpääsensori
-Jatkojohto sormenpääsensoriin
-10 kpl kk elektrodeja, aikuinen
-suomenkielinen käyttöohje
-englanninkielinen käyttöohje ja pikakäyttöohje


iM20-monitori on yhdistettävissä EDAN Elite V6 Patient Monitor -monitoriin yhtenä toimintamoduulina.Edan iM20 Patient Monitor -potilasvalvontamonitori

Tuotekoodi: 83.60.260739

Tuotetiedot +

Tekniset tiedot:

-Näyttö: 5" värillinen aktiivimatriisikosketusnäyttö (TFT), näkymä käyttäjän muokattavissa. Resoluutio 800 x 480. -Virtalähde: verkkovirta ja litiumioniakku. -Käyttöaika 5,5 t täyteen ladatulla akulla, kaikkien toimintojen ollessa käytössä. -Mitat: 185mm (L) x 116mm (K) x 85,3mm (S), paino <1,5 kg (sisältäen akun, ilman varusteita)

» Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Edan iM20 Patient Monitor -potilasvalvontamonitori