CardiAid Defibrillaattorit ovat helppokäyttöisiä ja toimintavarmoja. Laitteet soveltuvat julkisiin tiloihin, työpaikoille ja yksityiskoteihin.


CardiAid defibrillaattori on kaksitoiminen: laite on saatavilla joko puoliautomaattisena, jolloin käyttäjä itse painaa laitteesta isku-näppäintä tai automaattisena, jolloin laite antaa tarvittavan iskun täysin automaattisesti.


Defibrillaattori on todella helppo käyttää. Laite analysoi automaattisesti, tarvitaanko iskua ja ohjaa käyttäjää sen mukaisesti. Käyttäjän ohjaus tapahtuu Suomen kielellä, laitteessa on lisäksi myös selkeät toimintaa ohjaavat kuviot välkkyvin valoin. Helppokäyttöisyytensä ansiosta tämä defibrillaattori soveltuu esimerkiksi työpaikoille, kauppakeskuksiin sekä yksityisille henkilöille!


Laitteeseen on saatavilla erikseen myös lasten elektrodeja. Lasten elektrodit tulevat kyseeseen alle 25kg ja/tai 8 vuotiaille.


Defibrillaattori voi tallentaa 4 erillistä EKG:ta (tai yhteensä 3 tuntia). Tallennukset on helppo siirtää esimerkiksi tietokoneelle Bluetoothin avulla.


Defibrillaattori on saksalaista laatutyötä. Laitteella on kuuden vuoden takuu. Huolto tapahtuu kahden vuoden välein, tällöin vaihdetaan akku ja elektrodit.


Pakkaus sisältää:


- CardiAid laite käyttövalmiina


- valmiiksi kiinnitetyt elektrodit


- kantolaukun


- käyttöohjeetLaitteen voi ostaa tai vuokrata, kysy lisää mielenkiintoisista vaihtoehdoista:


info@pedihealth.fiHUOM! Meillä onnistuu vanhojen sekä uusien laitteiden huolto. Kysy tarjous!
CardiAid Defibrillaattori

» Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Haluatko lisätietoja tuotteesta
CardiAid Defibrillaattori