SE-18 on monipuolinen, helppokäyttöinen rekisteröinti ja analysointi EKG-laite. Laitteessa on suuri, selkeä, korkearesoluutioinen värillinen kosketusnäyttö. Automaattinen mittaus ja tunnistus. Laaja näppäimistö, joka on vedenkestävä. Mahdollisuus pitkäaikaiseen mittaukseen ja analysointiin. Mahdollisuus 9/12/15/18 kanavaiseen mittaukseen. Käyttö yhdellä kosketuksella. Edistynyt heikon signaalin tunnistus, häiriöitä estävät suodattimet. Arythmian erottaminen eri värillä, SEMIP-tulkintajärjestelmä. Näytön valoisuuden säätäminen esimerkiksi vuorokaudenajan mukaan. Laajaa muistia voi kasvattaa USB-muistilla. Voidaan liittää Edanin SE-1515 Data management järjestelmään.



Lisävarusteena saatavana LAN/WiFI, raporttien lähettäminen useassa eri muodossa, VCG/TVCG/VLP/HRV sekä suoera HL7 ja DICOM tuki.



Edan SE-18 EKG -laite on tarkoitettu aikuis- ja lapsipotilaiden ekg-signaalien rekisteröintiin sairaalaympäristössä. 18-kytkentäinen laite on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön.



Pakkaus sisältää:
-EKG-laite
-EKG-rekisteröintiyksikkö
-EKG-elektrodijohto
-6 kpl imukuppielektrodia
-4 kpl raajaelektrodia
-3 kpl neppari/banaaniadapterit elektrodeille
-30 kpl kertakäyttöisiä tarraelektrodeja
-virtajohto
-litiumioniakku
-1 pkt EKG-tulostuspaperia
-2 kpl sulake
-ruuvimeisseli
-suomenkielinen käyttöohje, englanninkielinen käyttö- ja pikakäyttöohje sekä tulkintaohje




Kysy tuotteesta lisää!


Edan SE-18 EKG-laite

Tuotetiedot +

Tekniset tiedot:

Tekniset tiedot: - 12"värillinen LCD kosketus näyttö - Virtalähde: AC (100-240V, 50/60Hz), Li-ion akku - Lämpötulostin - tiedonsiirto WiFin avulla - Mitat: 448mm x 395mm x 135 mm - Paino: n. 9,5kg +/- 0,3 kg

» Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Edan SE-18 EKG-laite