BEAT2PHONE EKG-MITTARI, MOBIILISOVELLUS JA PILVIPALVELULUOTETTAVA JA HELPPOKÄYTTÖINEN EKG-MITTARI, MOBIILISOVELLUS JA PILVIPALVELU

Beat2Phone EKG-mittarilähettää langattomasti (BLE) EKG-käyrän mobiililaitteeseen, missä sitä voidaan mobiilisovelluksen avulla reaaliaikaisesti tarkastella mobiililaitteen näytössä ja tallentaa mittausmobiililaitteeseen. Tämä samainen EKG-mittaus on nähtävissä myös maksullisessa pilvipalvelussa kaikilla selaimilla.
Maksulliseen pilvipalveluun pääsee kirjautumaan internetissä osoitteessa https://www.beat2phone.net jossa sydänsähkökäyrää voi tutkia siellä olevilla työkaluilla.
Beat2Phone EKG-mittarilla voit seurata sydämesi toimintaa:
EKG (sydänfilmi)
Syke (myös käyränä)
Sykevälivariaatio (myös käyränä)
Asento ja aktiviteetti (3D-kiihtyvyysanturista)
Tuntemusnappi


Analyysimoodissa lisäksi:


Sykkeen histogrammi mittauksen ajalta
EKG:n intervallit: P, PR, QRS, ST ja QTc
Annotaatiomahdollisuus
EKG ja syke myös millimetripaperinäkymässä. Näkymä voidaan valita ja lähettää esim. sähköpostin liitteenä.
KULUTTAJA VOI VALITA KAHDESTA ERI PALVELUPAKETISTA:
1. Beat2Phone ECG -mittari ja ilmainen mobiilisovellus
Mobiilisovelluksen avulla voit tallentaa tehdyt mittaukset mobiililaitteeseesi ja tarkastella tehtyjä mittauksia. Sovellus mahdollistaa myös tehtyjen mittausten lähettämisen esim. lääkärille tarkempaa tarkastelua varten.
2. Beat2Phone ECG -mittari, mobiilisovellus, maksullinen pilvi- ja merkintäpalvelu.
Maksullinen Beat2Phone ECG-palvelu sisältää ilmaisen mobiilisovelluksen lisäksi pilvi- sekä merkintäpalvelun. Merkintäpalvelu tunnistaa mahdolliset poikkeamat ja merkitsee ne tehtyyn EKG-mittaukseen (saatavilla vain Beat2Phone ECG -mittariin).
Ekg-käyrän itsearviointi ei ole suositeltavaa. Terveydenhuollon ammattilainen näkee käyrästä yksityiskohdat ja voi analysoida sydänfilmin pohjalta mahdollisen hoitotarpeen.
Beat2Phone ECG on kätevä apu, kun halutaan saada sydänfilmiä satunnaisista tykyttelyistä ja tuntemuksista. Beat2Phone ECG -mittarin käyttäjän tarvitsee ainoastaan asettaa vyöhön kiinnitetty mittari rintakehälle ja painaa mobiililaitteesta rekisteröintipainiketta, jolloin laite tallentaa tuntemukset muistiin myöhempää tarkastelua varten.
Beat2Phone ECG-mittaria voikin huoleti käyttää kellon ympäri.

Beat2Phone EKG-mittari kuluttajakäyttöön

Tuotekoodi: B2PK

475,00 € (alv 24 %)
383,06 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Beat2Phone EKG-mittari kuluttajakäyttöön