Innovatiivinen ratkaisu terveydenhuollon ammattilaisille sydänoireiden ja rytmihäiriöiden monitorointiin.
Luotettava ja helppokäyttöinen EKG-mittari, mobiililaite ja ammattilaisen pilvipalvelu


Beat2Phone mahdollistaa sekä lyhyen että pitkäkestoisen EKG-rekisteröinnin. Sovellusta voidaan käyttää terveydenhuollon toimintayksikössä tai potilaan kotona. Beat2Phone rekisteröi myös rytmihäiriöt, joita potilas ei itse huomaa, esim. nukkuessa tai liikkuessa.


Beat2Phone ECG -mittari lähettää langattomasti (BLE) EKG-käyrän mobiililaitteeseen, missä sitä voidaan mobiilisovelluksen avulla reaaliaikaisesti tarkastella mobiililaitteen näytöltä ja tallentaa mittaus mobiililaitteeseen. Potilaan tekemät EKG-tallenteet siirtyvät terveydenhuollon ammattilaisen pilvipalveluun, josta ammattilainen pääsee tarkastelemaan ja analysoimaan EKG-nauhoitteita algoritmin avustamana. Algoritmi tunnistaa lisälyönnit, johtumisajat, rytmihäiriöt, johtumishäiriöt, sykevälivaihtelun sekä stressi-indeksin.


Terveydenhuollon yksiköiden käyttöön tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelukonseptin, joka koostuu mittausvälineistöstä sekä ammattilaisten pilvi- ja analysointipalvelusta. Uutena lisäpalveluna on nyt saatavana myös lausuntopalvelu.


Mittausvälineistö on pakattu valmiiksi potilaille annettavaan tutkimussalkkuun. Salkku sisältää sensorin, elektrodivyön, latausalustan, puhelimen (soveltuu vain EKG-mittauksen tekemiseen ja siirtämiseen pilveen) sekä puhelimen laturin.


Ammattilaisten pilvipalvelu sisältää EKG-analyysialgoritmin, merkintäpalvelun ja raportit. Mittausjakson aikana on mahdollista tehdä etäseurantaa, kuten tarkastella tehtyjä mittauksia pilvipalvelun avulla. Mittausjakson jälkeen voidaan ottaa koosteraportti koko jaksosta, yksittäisestä mittauksesta tai tulosteita episodeista. Pilvipalveluun tallennetut sydänfilmit ovat helposti saatavilla ja niitä on helppo tarkastella, tallentaa, tulostaa potilaalle ja liittää sairauskertomukseen. Palvelu antaa valmiin raportin nopeuttaen asiantuntijan työtä diagnoosin varmistamisessa. Lausuntopalvelu. Lisäksi palveluun kuuluvat alkukoulutus ja tekninen tuki.


Beat2Phone on markkinoiden asiakasystävällisin laite jatkuvan EKG:n lyhyt- ja pitkäaikaisrekisteröintiin. Asiakkaan/potilaan etuna on, että käyttäjä voi itse aloittaa ja lopettaa mittauksen ilman terveydenhuollon ammattilaista. EKG:n nauhoitus on huomaamatonta ja vaivatonta, joten rekisteröinti ei häiritse arkirutiineja.


Laitteen hinta perustuu kk-vuokraan (alv 0%)


Kysy lisää.

Beat2Phone EKG-mittari ammattilaiskäyttöön

Tuotekoodi: B2PA

» Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Beat2Phone EKG-mittari ammattilaiskäyttöön