Verenpaineen mittaus varpaasta on ollut hankalaa tähän saakka. Indeksinä on käytetty nilkan ja olkavarren suhdetta, ABI:a. Se on kuitenkin usein vaikeaa mitata dopplerilla. Nyt tähän tutkimukseen on kehitetty laite - Atys Systoe, jolla verenpaine mitataan varpaasta infrapunavalomenetelmällä (PPG). Mittaus on helppo, nopea ja luotettava. Muista PPG-laitteista poiketen, Atys Systoe:n PPG-signaalinkäsittely on omaa luokkaansa. Tämän ansiosta mittaus voidaan tehdä lähes jokaiselle ja laitteella voidaan mitata jopa n. 20 mmHg verenpaineita luotettavasti.


Mittaussensori kiinnitetään varpaaseen omalla mansetillaan. Lyhytvarvas-mittaus tehdään ilman mansettia teippaamalla sensori varpaaseen (liimarengas). Laite laskee TB-indeksin (TBI) automaattisesti mittauksen päätyttyä edellyttäen, että potilaan käsivarsipaine on ohjelmoitu laitteeseen ennen tutkimuksen aloittamista.


Atys Systoe sopii myös erinomaisesti systolisen verenpaineen mittaukseen sormista mm. valkosormisuus-tutkimuksessa. Laitteessa on tähän mittaukseen "Finger"-ohjelma.


Ominaisuudet:
- Mansettipaine 0-300 mmHg, asetettavissa
- 0-70 mmHg > tarkkuus +/- 2 mmHg
- Yli 70 mmHg > tarkkuus +/- 3%
- Infrapuna PPG -sensori
- Sulkeva mansetti ja sensorin kiinnittävä mansetti
- Mukana arkistointi-ohjelma PC:lle ja USB-kaapeli (näin voidaan luoda potilastietokanta ja tulostaa raportteja)
- Laitteen muistiin mahtuu 32 tutkimusta
- Selkeä LCD-näyttö
- Akkukäyttöinen, 9V / NiMH-akku
- Akkulaturi ja akun lataustilan näyttö


Pakettiin sisältyy laite, sulkijamansetti letkuineen, PPG-sensorimansetti letkuineen, akkulaturi, laitelaukku, CD ja käyttöohjeet.


Atys Systoe varvaspainemittari

Tuotekoodi: 14105

Liitetiedostot:

» Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Atys Systoe varvaspainemittari