Amielle Care - dilataattori on suunniteltu hoitamaan ja ehkäisemään tehokkaasti sädehoidon ja kirurgisten toimenpiteiden aiheuttamaa vaginan ahtaumaa. Dilataattorin tylpän kärjen ansiosta hoito kohdistuu erityisesti vaginan pohja-osan arpiin tai kuroumiin. Oireet voivat ilmetä kohdunsuun ja vaginan limakalvojen arpeutumisena, kipuna, kuivumisena tai elastisuuden vähenemisenä. Ehkäisemällä vaginan vauriotilojen syntymistä, Amielle Caren avulla, yhdyntä helpottuu ja gynekologinen tutkimus on siedettävä ja mahdollisimman kivuton.


Amielle Care itsehoito on helppoa ja turvallista, 5-10 min/pvä, 3-4 krt/vko. Keskustele Amielle Care -dilataattorin käytöstä ensin lääkärisi kanssa.


Myyntipakkaus sisältää pehmeän kankaisen säilytyspussin, suomen- ja englanninkieliset käyttöohjeet, neljä eri kokoista, muovista, kärjestä tylpäksi muotoiltua dilataattoria, käsikahvan ja liukastingeelin. Dilataattorien halkaisijat ovat 20 mm, 25 mm, 28 mm ja 30 mm.

Tuote on valmistettu lääketieteellisestä muovista. Siksi tuotetta on miellyttävä käyttää ja helppo puhdistaa. Tuotteen kanssa soveltuu käytettäväksi sekä vesi- että silikonipohjainen liukuvoide.


Keskustele Amielle Comfort -dilataattorin käytöstä lääkärisi kanssa.Amielle Care dilataattori

Tuotekoodi: AM2150

65,00 € (alv 24 %)
52,42 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Amielle Care dilataattori