Littmann Classic III on uusi versio suositusta Littmann Classic II -stetoskoopista. Stetoskoopilla on korkea akustinen herkkyys, joka antaa ainutlaatuisen suorituskyvyn yleisessä diagnostiikassa. Päivitetty Littmann Classic III -versio antaa stetoskoopille pidemmän käyttöiän, sillä letkulla on parempi vastustuskyky ihon rasvoja ja alkoholia vastaan. All-in-one -kalvo on myös helpompi puhdistaa, koska siinä on sileä pinta. Kalvo on helppo kiinnittää ja irrottaa.


Stetoskoopissa on kaksipuoleinen rintaosa, jossa on säädettävä kalvo. Se sopii hyvin käytettäväksi sekä aikuis- että lapsipotilaille. Säädettävän kuuntelukalvon ansiosta terveydenhuollon ammattilaiset voivat kuulla äänet eri taajuuksilla säätämällä rintakappaleen painetta. Pidä rintakehällä kevyesti kuullaksesi matalataajuiset äänet, paina vähän enemmän kuullaksesi korkeataajuiset äänet. Tämä säästää aikaa, jonka ansiosta terveydenhuollon tarjoaja voi keskittyä enemmän potilaaseen. Kalvo on miellyttävän tuntuinen.


Pääosan painetta voidaan helposti säätää pään kokoon ja mieltymysten mukaiseksi painamalla korvakuulokkeet yhteen tai vetämällä ne irti. Pehmeät korvatulpat voidaan säätää korvan kokoon sopiviksi niin, että ääni kuuluu tehokkaasti ja stetoskooppi tuntuu mukavalta. Uuden sukupolven letku on kestävää luonnonkumilateksia. Ympäristön ja ihmisten terveyden edistämiseksi nämä letkut eivät sisällä lainkaan ftalaatteja. Innovatiivisen materiaalin ansiosta letku säilyttää muodon ja joustavuuden myös taskussa.


5 vuoden takuu.

Littmann Classic III -stetoskooppi

173,60 € (alv 24 %)
140,00 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Tuotetiedot +

Tekniset tiedot:

- Stetoskoopin pituus 69 cm ja paino 150g - Kaksipuoleinen rintakappale
- Kalvon halkaisija: aikuinen 43mm, pediatrinen 33mm - Letkun rakenne: yksinkertainen (akustinen kanava letkussa)

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Littmann Classic III -stetoskooppi