Littmann Classic III on uusi versio suositusta Littmann Classic II -stetoskoopista. Stetoskoopilla on korkea akustinen herkkyys, joka antaa ainutlaatuisen suorituskyvyn yleisessä diagnostiikassa. Päivitetty Littmann Classic 3 -versio antaa stetoskooppille pidemmän käyttöiän, sillä letkulla on parempi vastustuskyky ihon rasvoja ja alkoholia vastaan. All-in-one -kalvo on myös helpompi puhdistaa ja ylläpitää, koska sillä on sileä pinta ja se on helppo kiinnittää ja irrottaa.


Kaksipuolinen rintaosa, jossa on säädettävä kalvo. Se sopii hyvin käytettäväksi sekä aikuis- että lapsipotilaiden kanssa. Säädettävän kuuntelukalvon ansiosta terveydenhuollon ammattilaiset voivat kuulla ääniä eri taajuuksilla säätämällä rintakappaleen painetta. Pidä rintakehällä kevyesti kuullaksesi matalataajuiset äänet, paina vähän enemmän kuullaksesi korkeataajuiset äänet. Tämä säästää aikaa, jonka avulla terveydenhuollon tarjoaja voi keskittyä enemmän aikaan potilaan kanssa. Kalvo on myös mukava ja ei jäädy. 


Headsetin painetta voidaan helposti säätää pään kokoon ja mieltymysten mukaiseksi painamalla korvakuulokkeet yhteen tai vetämällä ne irti. Pehmeät korvatulpat voidaan säätää korvan kokoon sopiviksi niin, että ääni kuuluu tehokkaasti ja sopivuus on mukava. Uuden sukupolven letku on kestävää luonnonkumilateksia, joka hyödyttää herkkiä hoitajia ja potilaita. Ympäristön ja ihmisten terveyden edistämiseksi nämä letkut eivät sisällä lainkaan ftalaatteja. Innovatiivisen materiaalin ansiosta letku säilyttää muodon ja joustavuuden myös taskussa. 


5 vuoden takuu.

Littmann Classic III -stetoskooppi

161,20 € (alv 24 %)
130,00 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Tuotetiedot +

Tekniset tiedot:

- Stetoskoopin pituus 69 cm ja paino 150g - Kaksipuolinen rintakappale - Kalvon halkaisija: Aikuinen 43mm, Pediatrinen 33mm - Letkun rakenne: yksinkertainen (akustinen kanava letkussa)

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Littmann Classic III -stetoskooppi