Ihopistonäyte otetaan vastasyntyneillä (alle 3-6 kk) ja alle 5 kg:n painoisilta vauvoilta yleensä kantapäästä ja isommilta lapsilta sormenpäästä. Lapsen ikää käytetään valittaessa oikeaa näytteenottokohtaa.

Hyvälaatuinen ihopistonäyte saadaan parhaiten hyvin lämmitetystä kantapäästä. Näytteenotto on helpompi suorittaa lämmitetystä kantapäästä kuin täysin lämmittämättömästä ja lämmitetystä kantapäästä otetun ihopistonäytteen tulokset ovat luotettavampia. Lämmitys tulisi suorittaa pitämällä näytteenottokohdan aluetta 39–42o C lämpötilassa vähintään 3 minuuttia, mutta enintään 10 minuuttia.

Kantapäänlämmittimet lisäävät verenkiertoa lapsen kantapäähän minimoiden mahdolliset mustelmat, infektiot tai rustovauriot, joita toistuvat kantapääverinäytteenotot aiheuttavat. Kantapäänlämmittimet soveltuvat myös sormenpäiden lämmittämiseen ennen mikroverinäytteenottamista tai kämmenselän lämmittämiseen ennen kanyylin laittoa, tuoden verisuonet paremmin esiin.

Kantapäänlämmittimessä on kiinnitysteippi, jolla kantapäänlämmitin on helppo kiinnittää ja poistaa.Edut:  • tarkka lämpötilan hallinta

  • hellävarainen vauvan iholle

  • kertakäyttöinen

  • turvallinen, ei kontaminaatioriskiä


Ohje:
Geelipussin sisällä on ”kolikko”, jota taittamalla geeli aktivoituu. Geeli alkaa muuttua valkoiseksi ja lämmetä. Geelipussi lämpenee 40,5 asteeseen.


Huomioi seuraavat asiat käytönaikana:  • Tarkkaile vauvan kantapään ihon 30 sekunnin välein, ettei tuote aiheuta palovammoja.

  • Ole erityisen varoivainen, jos tuotetta käytetään keskosilla tai kun iho ei ole vielä täysin kehittynyt.

  • Älä kiinnitä teippiä vauvan iholle, vaan geelipussiin.

  • Jos geelipussi vuotaa, puhdista iho vedellä ja hävitä pussi.


Tuotetiedot:
Tuotekoodi: IHW0305
Koko: 12 x 8,5 cm
Paino: 57 g
Materiaali: PE
Säilytys: huoneenlämmössä (15-30 asteessa)
Pakkaus: 25 kpl/pkt, 4 pkt/ltk

Vauvan kantapäänlämmitin kk (100 kpl)

Tuotekoodi: IHW0305

1,86 € (alv 24 %)
1,50 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Vauvan kantapäänlämmitin kk (100 kpl)