Ba-Tube on pienikokoinen hengitysharjoitusapuväline keuhkotoiminnan harjoittamiseen. Siinä on portaaton vastusasteikko (0-7), 1 on maksimaalinen uloshengitysvastus ja minimaalinen uloshengityksen vastus on 7, Ba-Tube on kiinni asennossa 0.


Ba-Tubessa on vain kaksi osaa: suuosa ja säätöventtiili. Ba-Tube asetetaan suuhun niin, että huulet ovat tiiviisti suuosan ympärillä. Hengitetään nenän kautta sisään ja Ba-Tuben läpi ulos rauhallisesti ja tasaisesti. Uloshengitys tapahtuu siis pientä painetta vastaan, jolloin lima irtoaa hengitysteistä (vaikutustapa sama kuin esim. PEP-menetelmässä).


Ba-Tubea tulee käyttää noin 10 minuutin ajan niin, että kymmenen uloshengityksen jälkeen tulee pieni tauko, jolloin lima on hyvä yskäistä pois hengitysteistä. Jos hengittäminen Ba-Tuben läpi tuntuu hankalalta saattaa vastus olla säädetty liian suureksi tai hengitystekniikka olla väärä.


Ba-Tube on henkilökohtainen ja se tulee puhdistaa lämpimällä vedellä joka käytön jälkeen.


Pakkauksessa oleva käyttöohje sisältää sisäänhengitykseen tarkoitetun hengityslihasharjoitusohjelman, joka soveltuu mm. urheilijoille ja kuntoilijoille.

Myös leikkauksen jälkeiseen hengitysharjoitteluun sopiva apuväline.

Ba-Tube

Tuotekoodi: 10 0003

24,80 € (alv 24 %)
20,00 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Ba-Tube