Mittarin maailmanlaajuinen suosio perustuu sen yksinkertaisuuteen, nopeuteen, luotettavuuteen ja taloudellisuuteen. CardioChek PA -mittarin käsittely on tehty mahdollisimman helpoksi. Käyttöä ohjataan kahdella näppäimellä. Laitteen muistiin tallentuu suoritetut testit. Mittauksessa sormenpäästä otettu pieni veripisara asetetaan mittariin testiliuskalle, jonka jälkeen mittaustulos ilmestyy näytölle 1-2 minuutin kuluttua. Laite toimii kahdella AAA-patterilla.

CardioChek PA on huolellisesti testattu ja sen tulosten luotettavuus on laboratoriotestien luokkaa. Tehdaskalibrointi lisää luotettavuutta. Mittari on CE-merkitty ja se täyttää NCEP:n (National Cholesterol Education Program) mukaiset testivaatimukset.

CardioChek PA säästää selvää rahaa, koska potilaan odotusaika vähenee ja konsultointi tapahtuu suoraan potilaan ja hoitavan henkilön välillä. Mittari vähentää lisäksi laboratoriosta aiheutuvaa viivytystä, paperityötä ja puhelimitse tapahtuvaa seurantaa. Koska CardioChek PA korvaa lääketieteellisen testauksen aiheuttamia kuluja, kertyy säästöä myös instrumentti- ja testauskustannuksissa. CardioChek PA:lla voi tehdä yhden tai useampia testejä samanaikaisesti.

Alla olevassa listassa on käytettävissä olevat testiliuskat:
- Lipidipaneeli (kolesteroli, HDL, triglyseridi, laskettu LDL, kolesteroli/HDL)
- Kokonaiskolesteroli
- Glukoosi


CardioChek PA -mittari ammattilaiskäyttöön

Tuotekoodi: 223009

Tuotetiedot +

Tekniset tiedot:

https://www.youtube.com/watch?v=7Pn-a8LmYhE

» Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Haluatko lisätietoja tuotteesta
CardioChek PA -mittari ammattilaiskäyttöön