HUOM! Hälyttimeen pitää erikseen ostaa joko kastelulakana tai ROE 70 -kastelualusta. Hälyttimen vuokraushinta kuukaudessa on 30,00 euroa.

ROE 70 -yökasteluhälytin on tarkoitettu esikoulu- ja kouluikäisille yökastelusta kärsiville lapsille.

ROE 70 -yökasteluhälytin on perinteinen vuodehälytin. Hälytin yhdistetään siinä olevien neppareiden avulla kastelulakanaan tai -alustaan. Kastelulakana tai -alusta sijoitetaan lapsen sänkyyn lantion alle niin, että öinen virtsasuihku osuu siihen. Kun kastelulakana tai -alusta kastuvat, ROE 70 alkaa hälyttää. Hälytin laitetaan vuoteen viereen, esimerkiksi yöpöydälle.

Laite on paristokäyttöinen. Hälytysäänen voimakkuutta voi säätää.

Asiakas voi jatkaa vuokrasopimusta aina kuukaudella eteenpäin ilmoittamalla siitä Pedihealth Oy:lle sähköpostitse tai puhelimitse. Hälyttimen loput vuokrakuukaudet maksetaan, kun laite palautetaan takaisin Pedihealth Oy:lle. Jos ROE 70 -laitteen vuokrakuukausia kertyy yhteensä kuusi, laitteen saa pitää itsellään maksamalla vuokrakuukaudet.

Asiakkaan tulee palauttaa laite kaikkine osineen omalla kustannuksellaan. Postin asiakaspalautuksena lähetetyn vuokralaitteen palautuskulut laskutetaan jälkikäteen asiakkaalta. Palautukseen on merkittävä vuokraajan tiedot, jotta vältytään laskuttamasta virheellisesti laitteen palauttanutta vuokraajaa.

LUE MYÖS VUOKRAUSEHDOT!


HUOM! Kastelulakana tai -alusta on ostettava erikseen.

ROE 70 (VUOKRA)

Tuotekoodi: 30232-V

30,00 € (alv 24 %)
24,19 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Haluatko lisätietoja tuotteesta
ROE 70 (VUOKRA)