Tuotteen lisääminen ei onnistunut

 

Haavanhoito-, kipsaus- ja lastoitustuotteet

Haavanhoito-, kipsaus- ja lastoitustuotteet ammattilaisille

Haavanhoito, kipsaus ja lastoitus ovat yleisiä sairaanhoidollisia toimenpiteitä, jotka vaativat asianmukaiset tuotteet. Pedihealth toimittaa verkostonsa kautta laadukkaat ammattituotteet haavanhoitoon, kipsaukseen ja lastoitukseen.

Haavanhoito- ja kipsaustarvikkeet verkkokaupastamme

Haavanhoitotuotteet ja kipsaustarvikkeet löydät Pedihealthin verkkokaupan valikoimasta. Kipsaus- ja lastoitustuotteitamme voidaan käyttää esimerkiksi sairaaloissa ja terveyskeskuksissa. Haavanhoitotuotteita toimitamme laajemmin myös sosiaali- ja terveysalan toimijoille. Sairaanhoidossa haavanhoito kuuluu perustoimenpiteisiin, oli kyseessä sitten tapaturmien tai pidempiaikaisten haavojen hoito. Laadukkaiden haavanhoitotuotteiden pienet ja suuremmatkin toimituserät saat Pedihealthin kautta!

Lastat, tuet, kantositeet, Pavlikin valjaat ja kipsisahat

Myymämme lastoitus-, kipsaus- ja haavanhoitotarvikkeet ovat laadukkaita ja ammattikäyttöön sopivia. Meiltä löytyvät esimerkiksi rannelasta, sormilasta, säärilasta ja kaularankalasta. Lisäksi valikoimassamme on mm. pavlikin valjaat sekä kipsisaha. Meiltä saa myös kädenkannattajat, kuten kantositeet ja kyynärpäätuet. Tuotteet on helppo tilata suoraan verkkokaupastamme. Kysy lisätietoa tuotteistamme tai suurempien erien ollessa kyseessä kysy tarjous!

Sormilasta Baseball 12 kpl/ps

alk. 74,40 Sis. alv 24 %  

Coxa-lasta

alk. 136,40 Sis. alv 24 %  

Pavlikin valjaat

alk. 130,20 Sis. alv 24 %  

Tippalasta

alk. 93,00 Sis. alv 24 %  

Raajanpidike Limb Holder (kpl)

alk. 4,46 Sis. alv 24 %