YÖKASTELUHÄLYTTIMIEN VUOKRAUSEHDOT

1. Vuokran kohde ja käyttötarkoitus

Vuokraan sisältyy yökasteluhälytin. Lisätietoja laitteesta ja sen käyttämisestä löytyy käyttöohjeesta. Asiakas sitoutuu noudattamaan annettuja käyttöohjeita. Vuokralaitetta ei saa vuokrata eteenpäin.

Vuokrattaessa ROE70-laitetta kastelulakanat tai kastelualusta eivät sisälly vuokraan, vaan ne tulee ostaa erikseen.


DRI SLEEPER ECLIPSE -yökasteluhälyttimen vuokra sisältää vain hälyttimen. Asiakkaan tulee ostaa kosteustunnistin (sensori) kyseiseen laitteeseen. Sen sijaan DRI SLEEPER -yökasteluhälyttimen vuokra sisältää sekä yökasteluhälyttimen että uuden kosteustunnistimen (sensorin).

2. Vuokra-aika

Vuokra-aika on vähintään yksi kuukausi. Hoitojakson pituudeksi suositellaan korkeintaan kolmea kuukautta.

3. Vuokrasumma

Laitteen vuokra kuukaudessa (sis. alv. 24 %):
DRI SLEEPER 40,00 €/kk


Myyntihinta: (sis. hälyttimen ja kosteustunnistimen) 93,00 €

DRI SLEEPER ECLIPSE 20,00 €/kk


Myyntihinta: (sis. hälyttimen ja kosteustunnistimen) 136,40€ROE70 30,00 €/kk


Myyntihinta: 210,80 €

4. Ennakkomaksu

Ennakkomaksu on hälyttimen ensimmäisen kuukauden vuokra. Se maksetaan vuokrasopimuksen tekemisen yhteydessä.

5. Vuokran maksaminen

Hälyttimen loput vuokrakuukaudet maksetaan, kun laite palautetaan takaisin Pedihealth Oy:lle.

6. Vuokrasopimuksen päättyminen

Asiakas voi jatkaa vuokrasopimusta aina kuukaudella eteenpäin ilmoittamalla siitä Pedihealth Oy:lle sähköpostitse tai puhelimitse.

Mikäli asiakas ei halua jatkaa vuokrasopimusta, tulee hälytin palauttaa Pedihealth Oy:lle viikon kuluessa vuokrasopimuksen umpeutumisesta.

Vuokrasopimuksen päätyttyä asiakas voi halutessaan ostaa käyttämänsä hälyttimen. Hälyttimen myyntihinta määräytyy maksettujen kuukausien mukaan eli jo maksetut vuokrat vähennetään hälyttimen jälleenmyyntihinnasta.

Mikäli asiakas ei vuokrasopimuksen päätyttyä palauta hälytintä viikon kuluessa, jatka vuokrasopimusta, lunasta laitetta eikä muutoinkaan ota yhteyttä, voi Pedihealth Oy laskuttaa asiakkaalta laitteen jälleenmyyntihinnan, josta vähennetään jo maksetut vuokrat.

Mikäli palautettu hälytin on vioittunut ja vika johtuu ohjeiden vastaisesta käytöstä tai huolimattomasta käsittelystä, säilyttämisestä tai lähettämisestä, voi Pedihealth Oy vaatia asiakkaalta korvauksia enintään hälyttimen jälleenmyyntihinnan verran.

Asiakkaan tulee palauttaa laite kaikkine osineen omalla kustannuksellaan. Postin asiakaspalautuksena lähetetyn vuokralaitteen palautuskulut laskutetaan jälkikäteen asiakkaalta. Palautukseen on merkittävä vuokraajan tiedot, jotta vältytään laskuttamasta virheellisesti laitteen palauttanutta vuokraajaa.

7. Takuu

Pedihealth Oy pyrkii takaamaan laitteen häiriöttömän käytön hoitojakson aikana. Mahdollisen vian ilmettyä asiakkaan tulee ilmoittaa asiasta Pedihealth Oy:lle ensitilassa. Takuuaikana hälytin joko korjataan tai vaihdetaan uuteen.

Vuokrausehdot, yökasteluhälyttimet

» Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Vuokrausehdot, yökasteluhälyttimet