Spirodoc & Oximeter on taskukokoinen, nopea keuhkojen ja hengitysteiden toimintakyvyn mittari, joka sisältää myös pulssioksimetritoiminnon. Sen parhaimpia ominaisuuksia ovat helppokäyttöisyys ja tarkkuus.

Spirometriamittaus suoritetaan siten, että tutkittava vetää keuhkonsa täyteen ilmaa ja puhaltaa uloshengityksen täydellä voimalla Spirodoc-laitteeseen, joka rekisteröi puhalluksesta mm. uloshengityksen ilman tilavuuden (FEV) ja useita eri virtausnopeuksia suhteutettuna FEV:n ja ulospuhalluksen vaiheeseen. Laite vertaa tuloksia tutkittavaa henkilöä vastaavan henkilön viitearvoihin. Tutkimus voidaan uusia keuhkoputkia avaavan lääkkeen oton jälkeen ja arvioida sen mukaisesti avaavan lääkkeen vaikutusta. Uloshengitys tapahtuu henkilökohtaisen, kertakäyttöisen virtaussuukappaleen kautta. Lapsille on oma suukappalesovittimensa.

Tutkimuksessa on syytä käyttää Nose Clip -sulkunipistintä nenän kautta tapahtuvan uloshengityksen estämiseksi. Mittauksen voi suorittaa Winspro PRO PC -ohjelman avulla tietokoneelle, jonne testitulokset jäävät muistiin ja josta ne ovat helposti tulostettavissa paperitulosteeksi.

Myyntipakkaukseen kuuluu Spirodoc, 1 CD winspiro PRO PC -ohjelmisto, 1 USB-kaapeli, laturi, 1 nose clip, 1 kertakäyttöinen virtaussuukappale, 1 aikuisten uudelleenkäytettävä pehmeä sensori ja säilytyspussi.

Valmistaja: MIR Medical International Research S.r.l.

Spirodoc + pulssioksimetri

Tuotekoodi: 910600

1500,40 € (alv 24 %)
1210,00 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Tuotetiedot +

Tekniset tiedot:

Spirometri
- Näyttö: LCD-kosketusnäyttö
- Resoluutio: 128x64 pikseliä
- Virtalähde: Ladattava litium-ioni akku 3.7V, 1100mA, työskentelyaika noin 30 tuntia
- Tiedonsiirto: USB 2.0 (Bluetooth® vaihtoehtoinen)
- Mitat ja paino: laite 101x48x16mm, 99g
- Ulostulo 5VDC, 500mA, mini-USB tyyppi B

Pulssioksimetri
- SpO2-alue: 0-100%
- SpO2-tarkkuus: ±2% (50-100% SpO2)
- Pulssialue: 20-254BPM
- Pulssintarkkuus: ±2BPM tai 2%

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Spirodoc + pulssioksimetri

Samankaltaisia tuotteita