Suomessa valmistettu Serina -painopeitto on pysyvästi palosuojattu ja materiaaleilla on Ökö-Tex standardi 100. Peitto on CE-merkitty ja rekisteröity lääkinnälliseksi laitteeksi: Serina painopeitto täyttää lääkinnällisiä laitteita koskevan direktiivin 93/42/ETY ja lain 692/2010 sekä sen nojalla annettujen säännösten vaatimukset. Tuote soveltuu erinomaisesti julkiselle sektorille, jossa laatuvaatimukset ovat korkealla, tuotteilta vaaditaan tiettyjä standardeja ja suurempaa pesun kestävyyttä.


Serina -painopeitto on notkea, hyvin kehon ympärille muotoutuva ja lämmin. Sen vaikutus perustuu miellyttävän painontunteen aiheuttamaan syväpainetuntoon, joka lisää mielihyvähormonien tuotantoa aivoissa. Näin ollen painopeiton paino rauhoittaa, lievittää ahdistusta ja helpottaa levottomuutta. Tasainen paino kehon ympärillä rentouttaa ja luo turvallisen olon. Myös kehon rajojen tuntemus ja hahmottaminen lisääntyy.

Kenelle painopeitto soveltuu?
Painopeitto soveltuu monille henkilöille erilaisiin elämäntilanteisiin lapsista vanhuksiin. Peitto sopii koti-, päiväkoti-, laitos-, sairaala- ja terapiakäyttöön.

Painopeiton etuja ovat mm.:
- helpottaa keskittymistä
- rauhoittaa
- helpottaa unensaantia
- tasoittaa mielialanvaihteluita
- luo turvallisuuden tunnetta
- auttaa erilaisten aistisäätelyhäiriöiden hallinnassa

Peittoa ei saa käyttää henkilöillä, joilla on hengityselin- tai verenkiertoelimistön sairauksia, murtumia, osteoporoosia tai ahtaanpaikankammoa. Peiton käyttäjä on kyettävä itse siirtämään peitto pois päältään vaaratilanteiden ehkäisemiseksi. Peiton käyttöön perehtyneen terapeutin tai muun opastetun henkilöön tulee valvoa peiton käyttöä.

Peiton koko ja paino
Suositeltu peiton paino on n. 10% käyttäjän omasta painosta. Painon tunne on kuitenkin hyvin yksilöllinen, joten sopiva peiton paino voi poiketa huomattavastikin suositellusta painosta.


Kokoa 150x100 cm on saatavana kahden kilon painoisesta peitosta 15 kilon painoiseen peittoon (14 eri painoluokkaa).


Painopeitto SerinaPRO:n tuotetiedot ja hoito-ohjeet

Päällinen ja vanu:
100% polyesteri FR
Painomateriaali: 100% MediGrain™ rPET painorae, joka on kierrätetty ja ekologinen materiaali ja kestää erinomaisesti myös laitospesua.

- Peitto voidaan pestä koneellisesti vesipesu-ohjelmalla 60 asteessa.
- Pesukoneen painorajat huomioitava.
- Ei huuhteluainetta.
- Suosittelemme ripustus- tai tasokuivausta.
- Valkaisu, rumpukuivaus, silitys ja kemiallinen pesu ovat kiellettyjä.
- Kaikki materiaalit ovat tutkitusti haitta-aineettomia.


Huom! Saatavilla myös Serina hygieniapäällinen.


Tilaustuote. Pyydä tarjous.

Terapeuttinen painopeitto Serina koko 150x150 cm

325,00 € (alv 24 %)
262,10 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Terapeuttinen painopeitto Serina koko 150x150 cm