Spirodoc on taskukokoinen, nopea keuhkojen ja hengitysteiden toimintakyvyn mittari. Sen parhaimpia ominaisuuksia ovat helppokäyttöisyys ja tarkkuus.

Mittaus suoritetaan siten, että tutkittava vetää keuhkonsa täyteen ilmaa ja puhaltaa uloshengityksen täydellä voimalla Spirodoc-laitteeseen, joka rekisteröi puhalluksesta mm. uloshengityksen ilman tilavuuden (FEV) ja useita eri virtausnopeuksia suhteutettuna FEV:n ja ulospuhalluksen vaiheeseen. Laite vertaa tuloksia tutkittavaa henkilöä vastaavan henkilön viitearvoihin. Tutkimus voidaan uusia keuhkoputkia avaavan lääkkeen oton jälkeen ja arvioida sen mukaisesti avaavan lääkkeen vaikutusta. Uloshengitys tapahtuu henkilökohtaisen, kertakäyttöisen virtaussuukappaleen kautta.

Tutkimuksessa on syytä käyttää Nose Clip -sulkunipistintä nenän kautta tapahtuvan uloshengityksen estämiseksi. Mittauksen voi suorittaa Winspro PRO PC -ohjelman avulla suoraan tietokoneelle, jonne testitulokset jäävät muistiin ja josta ne ovat helposti tulostettavissa paperitulosteeksi.

Myyntipakkaukseen kuuluu Spirodoc, 1 CD PRO PC -ohjelmisto, 1 USB-kaapeli, 1 nose clip, 1 kertakäyttöinen virtaussuukappale ja säilytyspussi.

KYSY MEILTÄ TARJOUS!

Valmistaja: MIR Medical International Research S.r.l.

Spirodoc Spirometer

Tuotekoodi: 910610

Tuotetiedot +

Tekniset tiedot:

- Näyttö: LCD-kosketusnäyttö
- Resoluutio: 128x64 pikseliä
- Virtalähde: Ladattava litium-ioni akku 3.7V, 1100mA, työskentelyaika noin 30 tuntia
- Tiedonsiirto: USB 2.0 (Bluetooth® vaihtoehtoinen)
- Mitat ja paino: laite 101x48x16mm, 99g
- Laturi (lisätarvike): 100VAC - 240VAC, 50Hz-60Hz
- Ulostulo 5VDC, 500mA, mini-USB tyyppi B

» Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Spirodoc Spirometer