Miellyttävä ja huomaamaton ClipAir® parantaa hapenottokykyä ja ehkäisee kuorsausta sekä kurkun kuivumista. Kuorsauksen vähentyessä myös unenaikainen palautuminen paranee. Ihanteellinen käytettäväksi nukuttaessa tai liikunnan aikana.

ClipAir mahtuu helposti ja vaivattomasti sieraimiin ja pysyy hyvin paikoillaan urheilusuorituksen aikana. ClipAir on sieraimia laajentava väline, joka avaa sieraimia ja helpottaa nenän kautta hengittämistä sekä lisää hapenottokykyä. Sierainten kautta hengittäminen on tärkeää hengitysteiden kosteuden ylläpitämiseksi, lämmittämiseksi ja epäpuhtauksien suodattamiseksi. Valmistettu lääketieteellisesti hyväksytystä materiaalista, joka on miellyttävää ja käytössä huomaamatonta.

- Huomaamaton
- Miellyttävä
- Tehokas
- Uudelleenkäytettävä
- Mukana kolme kokoa: S, M ja L

Voidaan käyttää yhdessä kuorsausta ehkäisevien suukojeiden kanssa. Ehkäisee sierainten supistelua syvään hengitettäessä. Sieraintenlaajentajat asetetaan ulokkeet edellä syvälle sieraimiin.

Muotoiltavat: Voidaan asettaa tarvittaessa lämpimään veteen (60°C) ja muotoilla yksilöllisesti sieraimiin sopiviksi. Suositeltava käyttöikä n. kolme kuukautta. Huuhdellaan käytön jälkeen miedolla saippualiuoksella ja haalealla vedellä. Valmistusmaa Sveitsi.

Sierainten laajentajat ClipAir®

Tuotekoodi: Clip Air

18,69 € (alv 24 %)
15,07 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Sierainten laajentajat ClipAir®