Myydään yksittäin tai isommassa 40 kappaleen myyntierissä.


1 -39 kpl: 6,07 €/kpl
40 kpl -> kpl: 5,58 €/kpl


Suojavisiiri suojaa kasvoja roiskeilta ja sitä kautta antaa lisäsuojaa tartuntatauteja vastaan. Koko kasvot suojaava visiiri kiinnittyy päähän säädettävällä kiinnitysremmillä, ja suojaa kasvoja laajalta alueelta suojaten bakteerien ja virusten leviämisen pisaratartuntana.

Suojavisiiri ei anna täydellistä suojaa taudeilta mutta on oiva apu erityisesti silmien suojaamisesta pisaratartunnoilta.

Käyttömukavuuden lisäämiseksi ja hyvän istuvuuden takaamiseksi eri kokoisille käyttäjille visiireihin liitetään pehmustettu, säädettävä kiinnitysremmi. Visiirit valmistetaan PET-muovista, joka on kierrätettävä materiaali. Sairaaloissa käytetyt visiirit hävitetään sairaalajätteen mukana.

Suojavisiirit soveltuvat käytettäviksi terveydenhuollossa niin sairaaloissa kuin hoitokodeissakin, sekä vähittäiskaupan, apteekkien ja kotihoidon työntekijöille. Niitä voidaan käyttää myös muissa läheistä kontaktia vaativissa työtehtävissä. Suojavisiireillä on CE-merkintä, ne ovat EU:n henkilönsuojainasetuksen (EU) 2016/425 mukaisia ja suojaavat kasvoja ja silmiä tehokkaasti roiskeilta ja pisaroilta. Silmälasit ja hengityssuojain mahtuvat hyvin visiirin alle.  • Otsapannan ja kiinnitysremmin koko: 797 mm

  • Visiirin korkeus: 220 mm

  • Visiirin leveys: noin 315 mm

  • Materiaali: PET-muovi, vaahtomuovi

  • Säädettävä kiinnitysremmi

Suojavisiiri

Tuotekoodi: 30196231

6,07 € (alv 24 %)
4,90 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Suojavisiiri