SONOBOOK 6 VET kompakti kannettava ultraäänilaite eläinlääkäreiden käyttöön.


CHISON on laadukas kiinalainen ultraäänilaitevalmistaja, joka kuuluu huippu-ultraäänilaitevalmistajien tiimiin Kalifornian Piilaaksossa. Chisonilla on 25 vuoden kokemus ultraäänilaitteiden valmistuksesta. Heidän käytössään ovat alan uusimmat innovaatiot ja komponentit. Tämä näkyy suoraan Chison ultraäänilaitteiden erinomaisessa kuvanlaadussa ja hyvissä ominaisuuksissa.


Laitteessa todella hyvä hinta-laatusuhde. Erinomainen kuvanlaatu, FHI ja Q-beam, sekä väridoppleri. laadukas 15" LED HD näyttö. Paino vain n. 5kg, laitteeseen saatavilla myös laitevaunu. Erinomaisen laaja anturivalikoima. Laitteessa mukana mikrokonveksi- ja lineaarianturit.


FHI on innovatiivinen kuvantamistekniikka joka käyttää useita lähetin- ja vastaanottometodeja eläimen koon perusteella. Tämä mahdollistaa hyvän kuvanlaadun kookkaita eläimiä kuvattaessa.


Q-Beam auttaa pienten nopealiikkeisten eläinten kuvantamisessa. Q-Beam käyttää nelisäteistä signaalin vastaanottoa mikä kaksinkertaistaa kuvanlaadun ja tarkkuuden perinteiseen kaksisäteiseen signaalin vastaanottoon verrattuna.


Lisävarusteina saatavana: tulostin, kantolaukku, vedenpitävä näppäimistön suojus, SonoDockingin kautta myös:DVI-I, jalkapoljin, kaukosäädin, video-out, ja S-video nopeaan tiedonsiirtoon.


Laite saatavissa koekäyttöön. Kysy lisätietoja ja tarjous.


Tuotespesialisti: Marko Rajala, 0456523448


Chison SonoBook 6 VET -ultraäänilaite

15756,00 € (alv 24 %)
12706,45 € (alv 0 %)

Tuotteen määrä

- +

Haluatko lisätietoja tuotteesta
Chison SonoBook 6 VET -ultraäänilaite